marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
już jest 1:1 :grin:Aurich - Unidos over 0,5 do HT @1,84 óni
już jest 1:1 :grin:Aurich - Unidos over 0,5 do HT @1,84 óni
PonawiamDo tenisowych świrów: lepiej Cilic - 1.5 seta 1.50 czy over 3.5 seta 1.70?
Błagam Cię, takich spotkań jest masa w każdej dyscyplinie sportu a Ty piszesz jakbyś grał od miesiąca i właśnie utopił drugą pensjęSerbki "cudownym rzutem" prowadza 70:68 na 17 sek przed koncem ???? Miejcie je na uwadze mowie wam. Jedyny minus to taki ze ktokolwiek tam ustawia to moze juz nie ustawiac kolejnych meczy bo kasa sie zgadza, ale znajac zachlannosc ludzi to tam beda ustawienia dalej
Linia w pre, deklasacja w 1szej, w drugiej patologia na podbicie kursu. W 3ciej to samo(tylko 9 punktow, a w 4tej znowu cudowne odrodzenie ???? . Nikt mi nie powie ze czysty mecz, bo ogladam to widac.
Serbki 75:72 ???? ????
Czołem prezezo, chyba Cię wycinają (nieładnie), dobrze, że żyjesz ???? Odezwałbyś się do kolegi ????Zapowiadana zmiana w meczu Ostersund - Jonkoping wlasnie ma miejsce. 50 minuta.
2:1Al Talia - Al Jazeera under 3,5 - 2,37
0:0Under 2,5 w Brazylii Serie C - Volta Redonda - EC Sao Bento. - 2,09
Cześć. No nie dość, że mnie Ostersund wyciął na kasę to jeszcze jakiś mod się uwziął akurat na mnie.Czołem prezezo, chyba Cię wycinają (nieładnie), dobrze, że żyjesz ???? Odezwałbyś się do kolegi ????
Przeciez ja tylko ostrzegam. Akurat mialem pograne -1.5 @ 1.8 w 5Dimes w pre bo nie bylo na live, a przed meczem sprawdzam i -3.5 handi i linia z 131.5 na 135.5. Chociaz wygralem, to przez wiekszosc meczu byl minus z perspektywy live. Piszesz ze duzo ustawionych meczy w kazdym sporcie, to fakt, ale trzeba miec spore argumenty na taka teze.Błagam Cię, takich spotkań jest masa w każdej dyscyplinie sportu a Ty piszesz jakbyś grał od miesiąca i właśnie utopił drugą pensję
Ostersunds vs Jonkopings BTS 2.26
A jakby było 4:1 i 6:7 co byś napisał? ????1-4 --> 7-6 izi :grin: ????
Ja tam na sucho widzę over, ale mam go tylko w taśmie. Pozdrawiam ????Cześć. No nie dość, że mnie Ostersund wyciął na kasę to jeszcze jakiś mod się uwziął akurat na mnie.
O 20:00 Stabaek - Brann. Ładny kurs na Stabaek. W dalszym ciągu uważam, że to jest ekipa która ma większy potencjał niż to widać w tabeli. Jakieś tam drobniaki wrzucę na to.
napisałbym że następnym razem wygram :razz:A jakby było 4:1 i 6:7 co byś napisał? ????
Na najbliższą godzinę ode mnie:
Ostersund - Jonkoping 1 @ 1,65
Ostersund (-1) - Jonkoping 1 @ 3,35
over 1,5 gola @ 2,07
Ostersund over 1,5 gola @ 2,77
Dlaczego?
Otóż: Oglądam ten mecz i póki co to goście na mega farcie remisują 0:0. Dwa razy piłka tańczyła na ich linii bramkowej. Ostersund z przebiegu całego sezonu na pewno ekipą również dużo lepszą. Forma podobnie - na ich korzyść. Do tego w bramce Jonkopingu nastąpi zapewne zmiana. Boisko opuści ich nominalny gk no 2 - a jego miejsce zajmie gk no 3. Kontuzja. W końcu Ostersund musi zacząć strzelać.
Dobrze było prezes, jak tak dominują to zawsze się jakieś ***** wturla nie do tej bramki.
I sam na sam zjebane w 96. minucie....