>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Serbki &quot;cudownym rzutem&quot; prowadza 70:68 na 17 sek przed koncem ???? Miejcie je na uwadze mowie wam. Jedyny minus to taki ze ktokolwiek tam ustawia to moze juz nie ustawiac kolejnych meczy bo kasa sie zgadza, ale znajac zachlannosc ludzi to tam beda ustawienia dalej:p

Linia w pre, deklasacja w 1szej, w drugiej patologia na podbicie kursu. W 3ciej to samo(tylko 9 punktow, a w 4tej znowu cudowne odrodzenie ???? . Nikt mi nie powie ze czysty mecz, bo ogladam to widac.

Serbki 75:72 ???? ????
Błagam Cię, takich spotkań jest masa w każdej dyscyplinie sportu a Ty piszesz jakbyś grał od miesiąca i właśnie utopił drugą pensję ;)

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Czołem prezezo, chyba Cię wycinają (nieładnie), dobrze, że żyjesz ???? Odezwałbyś się do kolegi ????
Cześć. No nie dość, że mnie Ostersund wyciął na kasę to jeszcze jakiś mod się uwziął akurat na mnie.

O 20:00 Stabaek - Brann. Ładny kurs na Stabaek. W dalszym ciągu uważam, że to jest ekipa która ma większy potencjał niż to widać w tabeli. Jakieś tam drobniaki wrzucę na to.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Błagam Cię, takich spotkań jest masa w każdej dyscyplinie sportu a Ty piszesz jakbyś grał od miesiąca i właśnie utopił drugą pensję ;)
Przeciez ja tylko ostrzegam. Akurat mialem pograne -1.5 @ 1.8 w 5Dimes w pre bo nie bylo na live, a przed meczem sprawdzam i -3.5 handi i linia z 131.5 na 135.5. Chociaz wygralem, to przez wiekszosc meczu byl minus z perspektywy live. Piszesz ze duzo ustawionych meczy w kazdym sporcie, to fakt, ale trzeba miec spore argumenty na taka teze.
Niestety widze ze tutaj niepotrzebnie jest co mowic bo odrazu sie znajda osoby przeciw.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Cześć. No nie dość, że mnie Ostersund wyciął na kasę to jeszcze jakiś mod się uwziął akurat na mnie.

O 20:00 Stabaek - Brann. Ładny kurs na Stabaek. W dalszym ciągu uważam, że to jest ekipa która ma większy potencjał niż to widać w tabeli. Jakieś tam drobniaki wrzucę na to.
Ja tam na sucho widzę over, ale mam go tylko w taśmie. Pozdrawiam ????
ps W naszej Australii szykują się niezłe zmiany i ciekawy (oby) sezon.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Na najbliższą godzinę ode mnie:

Ostersund - Jonkoping 1 @ 1,65

Ostersund (-1) - Jonkoping 1 @ 3,35

over 1,5 gola @ 2,07

Ostersund over 1,5 gola @ 2,77

Dlaczego?

Otóż: Oglądam ten mecz i póki co to goście na mega farcie remisują 0:0. Dwa razy piłka tańczyła na ich linii bramkowej. Ostersund z przebiegu całego sezonu na pewno ekipą również dużo lepszą. Forma podobnie - na ich korzyść. Do tego w bramce Jonkopingu nastąpi zapewne zmiana. Boisko opuści ich nominalny gk no 2 - a jego miejsce zajmie gk no 3. Kontuzja. W końcu Ostersund musi zacząć strzelać.
⛔ ⛔ ✅ ⛔

I sam na sam zjebane w 96. minucie....

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom