784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9621 Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu.
Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu.
A 97 analyst Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9623 Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu. Kliknij aby rozwinąć... To miało być odwrotnie i kursy do góry ?
Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu. Kliknij aby rozwinąć... To miało być odwrotnie i kursy do góry ?
712 matty1991 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9624 Wimbledon deszcz Puchar konfederacji burza plażówka burza Kliknij aby rozwinąć... na Wimbledonie deszcz czy już ciemność??
Wimbledon deszcz Puchar konfederacji burza plażówka burza Kliknij aby rozwinąć... na Wimbledonie deszcz czy już ciemność??
784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9625 To miało być odwrotnie i kursy do góry ? Kliknij aby rozwinąć... Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne.
To miało być odwrotnie i kursy do góry ? Kliknij aby rozwinąć... Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne.
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9626 2 drużyny z taką paką w ataku i 0 goli, cóż za żenada, pograłem over 2 myśląc , że zwrot to w najgorszym wypadku
2 drużyny z taką paką w ataku i 0 goli, cóż za żenada, pograłem over 2 myśląc , że zwrot to w najgorszym wypadku
171 owca26 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9627 dziwnie gra ta Portugalia, każdy stały fragment gry z****** doszczętnie
3,3K krzysiu Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9628 Wimbledon deszcz Puchar konfederacji burza plażówka burza Kliknij aby rozwinąć... roger czy ktokolwiek ma info odnośnie plazowki? Nie wiem czy czekać na możliwość zamknięcia
Wimbledon deszcz Puchar konfederacji burza plażówka burza Kliknij aby rozwinąć... roger czy ktokolwiek ma info odnośnie plazowki? Nie wiem czy czekać na możliwość zamknięcia
613,6K czaro82 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9629 Portugalia - Chile over 0.5 w 1połowie @ 2.07 Unibet Kliknij aby rozwinąć... ... zamuliłem przecież leżeć
Portugalia - Chile over 0.5 w 1połowie @ 2.07 Unibet Kliknij aby rozwinąć... ... zamuliłem przecież leżeć
A 97 analyst Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9630 Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne. Kliknij aby rozwinąć... widzą co się dzieje to nie ma na co czekac. Zaraz będzie 1,10
Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne. Kliknij aby rozwinąć... widzą co się dzieje to nie ma na co czekac. Zaraz będzie 1,10
6,1K nole Forum VIP Czerwiec 28, 2017 #9631 Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu...
D 0 dutra Gość Czerwiec 28, 2017 #9632 na Wimbledonie deszcz czy już ciemność?? Kliknij aby rozwinąć... Debel właśnie przerwali więc deszcz ale ciemność już dopadnie więc na dzisiaj pewnie koniec.
na Wimbledonie deszcz czy już ciemność?? Kliknij aby rozwinąć... Debel właśnie przerwali więc deszcz ale ciemność już dopadnie więc na dzisiaj pewnie koniec.
784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9634 Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu... Kliknij aby rozwinąć... Za dużo betów na over widziałem przed tym meczem, żeby weszło jak masełko.
Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu... Kliknij aby rozwinąć... Za dużo betów na over widziałem przed tym meczem, żeby weszło jak masełko.
171 owca26 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9635 Nieprawdopodobne co gra Ronaldo dziś, nie wiem czy ma 50% skutecznosci podan
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9636 Dobra wbija Nani, rajdzik skrzydlem, wrzutka do Krysi GOL, a potem spinka Chile i szybka odpowiedź i mam zwrot chociaż ��
Dobra wbija Nani, rajdzik skrzydlem, wrzutka do Krysi GOL, a potem spinka Chile i szybka odpowiedź i mam zwrot chociaż ��
93 sanchez1 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9637 Nieprawdopodobne co gra Ronaldo dziś, nie wiem czy ma 50% skutecznosci podan Kliknij aby rozwinąć... A jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać.
Nieprawdopodobne co gra Ronaldo dziś, nie wiem czy ma 50% skutecznosci podan Kliknij aby rozwinąć... A jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać.
460 aikman Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9638 Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu... Kliknij aby rozwinąć... Przeważnie tak jest ze to co wydaje bardzo pewne to nie wchodzi..... dlatego buki są 10 min jeszcze dobrze bo mam under 1,5 w połowie meczu zlapany
Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu... Kliknij aby rozwinąć... Przeważnie tak jest ze to co wydaje bardzo pewne to nie wchodzi..... dlatego buki są 10 min jeszcze dobrze bo mam under 1,5 w połowie meczu zlapany
171 owca26 Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9639 A jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać. Kliknij aby rozwinąć... tak to prawda, chodziło mi oto, że jego nieskutecznosc tez razi po oczach
A jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać. Kliknij aby rozwinąć... tak to prawda, chodziło mi oto, że jego nieskutecznosc tez razi po oczach
7,8K mefiuu Użytkownik Czerwiec 28, 2017 #9640 Portugalia Chile powyżej 8,5 rzutów rożnych @ 1,80 Kliknij aby rozwinąć... Siedzi ????