marcusgreen
Użytkownik
Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu.
To miało być odwrotnie i kursy do góry ?Ruscy coś się je*** w kursach w Linfield - Fiora, bo nagle spadło z 1,82 na 1,62 under 2,5 przy jednym strzale celnym w meczu.
na Wimbledonie deszcz czy już ciemność??Wimbledon deszcz
Puchar konfederacji burza
plażówka burza
Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne.To miało być odwrotnie i kursy do góry ?
roger czy ktokolwiek ma info odnośnie plazowki? Nie wiem czy czekać na możliwość zamknięciaWimbledon deszcz
Puchar konfederacji burza
plażówka burza
... zamuliłem przecież leżeć
widzą co się dzieje to nie ma na co czekac. Zaraz będzie 1,10Nieee, chodziło mi o nagły spadek w ciągu minuty. To nie jest normalne.
Debel właśnie przerwali więc deszcz ale ciemność już dopadnie więc na dzisiaj pewnie koniec.na Wimbledonie deszcz czy już ciemność??
Za dużo betów na over widziałem przed tym meczem, żeby weszło jak masełko.Portugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu...
A jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać.Nieprawdopodobne co gra Ronaldo dziś, nie wiem czy ma 50% skutecznosci podan
Przeważnie tak jest ze to co wydaje bardzo pewne to nie wchodzi..... dlatego buki sąPortugalia z Chile to piękne 0:0 niestety będzie i mnóstwo pięniędzy stracone na tym meczu...
tak to prawda, chodziło mi oto, że jego nieskutecznosc tez razi po oczachA jakie to ma znaczenie? Oglądasz mecz? Gdyby jego partnerzy wykorzystywali 300stu procentowe okazje to nie byłoby w ogóle o czym rozmawiać.
Siedzi ????Portugalia Chile powyżej 8,5 rzutów rożnych @ 1,80