>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Na razie 1 ✅ i największy kurs siedzi łatwo, tylko 3 zmiany, czekamy na resztę, szkoda bo u 4,5 zmian było po ok 3,50 mogłem brać ????

Lekko próbuję:

Portugalia wygra dogrywkę @3,2
To chyba w głównej mierze zależało od tego, czy długo będzie się utrzymywał remis i czy będzie dogrywka. Jeśli chodzi o bet ze zmianami ofc.

L 234

lalus85

Użytkownik
albo stosunkowo świeze konto albo masakrycznie jest do tyłu na tym koncie
Swieze konto i 45k do przodu w tydzien , wiec teorie spiskowe na bok , Wystarczy na nowym koncie postawic 50 zakladow po 1zl na kursy 100 zeby nie weszly wszystkie i sami od siebie daja wyzszy limit. No i nie robic wyplat na wysokie kwoty bo od razu limituja

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
No masz zlimitowane konto , a ja mam na nich patent , pisalem w dziale unibet i gram na 84 letniej babci koncie ;)
To jest patent? Przecież buk w grubej mierze dyskrminuje kobiety i limituje konto na kobiety, bo w głównej mierze to fejki. Tym bardziej starsze babcie.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Swieze konto i 45k do przodu w tydzien , wiec teorie spiskowe na bok , Wystarczy na nowym koncie postawic 50 zakladow po 1zl na kursy 100 zeby nie weszly wszystkie i sami od siebie daja wyzszy limit. No i nie robic wyplat na wysokie kwoty bo od razu limituja
a mozna na kursy 10 ? na live czy pre ? ????

tobias 359

tobias

Użytkownik
Ktoś tutaj przedtem pisał, że raz był właśnie i się upewniam, bo ja ani jednego nie widziałem, też mi kawałek umknął
Wydaje mi się że ktoś pomylił Silve z Ronaldo albo policzył ten faul kiedy sędzia zastosował przywilej korzyści.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Pytałem bardziej z ciekawości, gdyż osobiście na zakłady live się średnio nadaję, więc może dobrze że mam limity ???? ważne że w pre nie robią problemów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom