rafcio_100
Użytkownik
Ej ale rożnych było 9Wtopa na tym meczu. Oczywiście mieli 20 min. na zrobienie jednego korka, którego ostatecznie zabrakło :grin: Slowo klucz na ten mecz brzmiało UNDER.
Ej ale rożnych było 9Wtopa na tym meczu. Oczywiście mieli 20 min. na zrobienie jednego korka, którego ostatecznie zabrakło :grin: Slowo klucz na ten mecz brzmiało UNDER.
To chyba w głównej mierze zależało od tego, czy długo będzie się utrzymywał remis i czy będzie dogrywka. Jeśli chodzi o bet ze zmianami ofc.Na razie 1 i największy kurs siedzi łatwo, tylko 3 zmiany, czekamy na resztę, szkoda bo u 4,5 zmian było po ok 3,50 mogłem brać ????
Lekko próbuję:
Portugalia wygra dogrywkę @3,2
Jak to możliwe że na Uni na żywo za takie stawki grasz? Mi to nawet 3 stówek na live nie dają postawićTakie bety to lubie http://pokazywarka.pl/ycxpo7/ a chcialem jeszcze za 5k dorzucic ale spenialem
zrobili 9 roznychWtopa na tym meczu. Oczywiście mieli 20 min. na zrobienie jednego korka, którego ostatecznie zabrakło :grin: Slowo klucz na ten mecz brzmiało UNDER.
Nie widziałem żeby był faulowany, byłem po piwo przez 10 min.Jeszcze raz spytam, może w końcu ktoś odpisze. Nie wiem czy ktoś śledził, ale ile był do tej pory faulowany Cristiano?
Ktoś tutaj przedtem pisał, że raz był właśnie i się upewniam, bo ja ani jednego nie widziałem, też mi kawałek umknąłNie widziałem żeby był faulowany, byłem po piwo przez 10 min.
Swieze konto i 45k do przodu w tydzien , wiec teorie spiskowe na bok , Wystarczy na nowym koncie postawic 50 zakladow po 1zl na kursy 100 zeby nie weszly wszystkie i sami od siebie daja wyzszy limit. No i nie robic wyplat na wysokie kwoty bo od razu limitujaalbo stosunkowo świeze konto albo masakrycznie jest do tyłu na tym koncie
To jest patent? Przecież buk w grubej mierze dyskrminuje kobiety i limituje konto na kobiety, bo w głównej mierze to fejki. Tym bardziej starsze babcie.No masz zlimitowane konto , a ja mam na nich patent , pisalem w dziale unibet i gram na 84 letniej babci koncie
a mozna na kursy 10 ? na live czy pre ? ????Swieze konto i 45k do przodu w tydzien , wiec teorie spiskowe na bok , Wystarczy na nowym koncie postawic 50 zakladow po 1zl na kursy 100 zeby nie weszly wszystkie i sami od siebie daja wyzszy limit. No i nie robic wyplat na wysokie kwoty bo od razu limituja
Wydaje mi się że ktoś pomylił Silve z Ronaldo albo policzył ten faul kiedy sędzia zastosował przywilej korzyści.Ktoś tutaj przedtem pisał, że raz był właśnie i się upewniam, bo ja ani jednego nie widziałem, też mi kawałek umknął
kurs obojetny , byle yield bym masakrycznie niski , bo wtedy mysla ,ze maja ogorka przed sobąa mozna na kursy 10 ? na live czy pre ? ????
No to już raczej nie ma szans, żeby go 3 razy przekosili w samej dogrywce...Wydaje mi się że ktoś pomylił Silve z Ronaldo albo policzył ten faul kiedy sędzia zastosował przywilej korzyści.