Flashscore, Unibet podają 9Ale jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????
bylo 9 bo mi juz dawno BF rozliczyłAle jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????
jemu chyba chodziło ze najpierw zrobil ten myk a potem dali mu pograc kilka miesiecy i zamknęli jak widzieli ile wytargał od nichWygrywając mieszkania - yield na niskim poziomie xD
Taaa, a płacze lalus w co drugim poście że go jakaś drużyna wy..ujała :]jemu chyba chodziło ze najpierw zrobil ten myk a potem dali mu pograc kilka miesiecy i zamknęli jak widzieli ile wytargał od nich
Spoko, za dużo osób moderatorów podostawałozle sie czuje z tym ze jestem tak starym uzytkownikiem a moje posty sa kasowane jak jakiemus jebanemu swiezakowi
nie bedey wymienial kazdego po ksywie, ale po co komu to sluzy, zdaje sie ze nie przekraczam... zdaje sie
Dlatego musi też coś przegrywać.Przecież buk monitoruje takie rzeczy na bieżąco, yield by wybił do góry przy pierwszym zakładzie normalnym po masie złotówek.
Musi on wyprowadzić swoje święte krowy na pastwiskoWie ktoś dlaczego mecz bagiety z hindusem jest o 9 a pozostałe od 14. Ma to związek z jakimś świętem hindusa?