Ale jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????
Ale jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????
Taaa, a płacze lalus w co drugim poście że go jakaś drużyna wy..ujała :]
Nic do Ciebie,nie mam życzę jak największych wygranych.
P.S. Ja zbieram teraz na dobre wakacje, gram w takim razie tylko Twoje typy,chałupy nie chce
Panowie ktos sie orientuje czy sa gdzies zaklady na zolte kartki wlacznie z dogrywka ? Pytam bo mialem bruno alvesa po 5kursie, ale dostal dopiero w dogrywce takze w unibecie zaklad na minus.
no dobra widzę, że jak większość tu obecnych dałem się nabrać na siłę ofensywną Portugalii i Chile i zepsułem sobie tym betem fajny kuponik, no nic trzeba dalej wyciągać wnioski, za 2 godzinki zaczyna się nocne granie to się odkujemy, ATP z Tomkiem zapodają jakieś kozaczki z kosza, ja coś wykombinuję z MLB , każdy z Was też coś fajnego zarzuci i wszyscy jeszcze dziś będziemy na grubym