>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ale jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????

owca26 171

owca26

Użytkownik
Ale jaja, na 100% bylo 9 a nie 8 roznych? Myślałem, ze w 72 min. byl ostatni, ale chyba w 76 byl ten 9ty... Akurat jak zerwali obraz na TVP2. U buka mam nierozliczone caly czas, jak wyplaca kasę to rozlicze tu jeszcze raz. ????
bylo 9 bo mi juz dawno BF rozliczył

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
jemu chyba chodziło ze najpierw zrobil ten myk a potem dali mu pograc kilka miesiecy i zamknęli jak widzieli ile wytargał od nich
Taaa, a płacze lalus w co drugim poście że go jakaś drużyna wy..ujała :]
Nic do Ciebie,nie mam życzę jak największych wygranych.
P.S. Ja zbieram teraz na dobre wakacje, gram w takim razie tylko Twoje typy,chałupy nie chce ;)

D 0

dutra

Gość
Przecież buk monitoruje takie rzeczy na bieżąco, yield by wybił do góry przy pierwszym zakładzie normalnym po masie złotówek.

sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
zle sie czuje z tym ze jestem tak starym uzytkownikiem a moje posty sa kasowane jak jakiemus jebanemu swiezakowi

nie bedey wymienial kazdego po ksywie, ale po co komu to sluzy, zdaje sie ze nie przekraczam... zdaje sie
Spoko, za dużo osób moderatorów podostawało ;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Wie ktoś dlaczego mecz bagiety z hindusem jest o 9 a pozostałe od 14. Ma to związek z jakimś świętem hindusa?

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
Panowie ktos sie orientuje czy sa gdzies zaklady na zolte kartki wlacznie z dogrywka ? Pytam bo mialem bruno alvesa po 5kursie, ale dostal dopiero w dogrywce takze w unibecie zaklad na minus.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
no dobra widzę, że jak większość tu obecnych dałem się nabrać na siłę ofensywną Portugalii i Chile i zepsułem sobie tym betem fajny kuponik, no nic trzeba dalej wyciągać wnioski, za 2 godzinki zaczyna się nocne granie to się odkujemy, ATP z Tomkiem zapodają jakieś kozaczki z kosza, ja coś wykombinuję z MLB , każdy z Was też coś fajnego zarzuci i wszyscy jeszcze dziś będziemy na grubym ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom