gościu prosze Cie, tak lecisz w CHU** że głowa mała, już nie idzie tego czytaćale ciekawie sie zapowiada druga polowa, co prorokujecie
bo ja juz mam zarobek z cashout na underek, dalej taka niemoc strzelecka czy moze jednak wyplacac i szukac innego rozwiazania xd
Wjezdzamy panowie w to zdarzenie grubiutko po ladnej stawce, good luck boys
KUPON 167:
Over 2.5 @ 2.40
Over/Under Total Goals
Portugal vs Chile
stake:28.53f
est win:68.47f
e:// zamkniete ze strata 7f
wczoraj z Niemcami też tak cyrkowałeś z tymi "zamknięciami" win Niemców, potem zamykanie niby w 80' potem znowu zagrana dogrywka i zamknieta, teraz znowu jakieś cyrki odwalaszwjechalem over 2.5 Portugalia - Chile po 2.40 ale promocja czuje ????
gościu prosze Cie, tak lecisz w CHU** że głowa mała, już nie idzie tego czytać
wczoraj z Niemcami też tak cyrkowałeś z tymi "zamknięciami" win Niemców, potem zamykanie niby w 80' potem znowu zagrana dogrywka i zamknieta, teraz znowu jakieś cyrki odwalasz
Bardziej chodzi o to, że ludzie tu często piszą po fakcie jacy to nie zarobieni, a nie podają wcześniej co grają ???? Ale ja tam nie wnikamto ze wy nie macie opcji cash out na swoich stronach to naprawde nie moja wina, po co ta zolc....
wjechalem over 2.5 Portugalia - Chile po 2.40 ale promocja czuje ????
Pozdrawiam hipokrytę. Już możesz wyjść z forum leszczu.ale ciekawie sie zapowiada druga polowa, co prorokujecie
bo ja juz mam zarobek z cashout na underek, dalej taka niemoc strzelecka czy moze jednak wyplacac i szukac innego rozwiazania xd
dobra chłop wrzucił screena że pozamykał tam coś, niech mu będzie, ale właśnie o to chodzi, żeby być na pluspo to sa typy na live zeby kontrowac to co sie postawilo pre, o co ta wojna