>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
5567 coś wrzucił, muszę to zapisać w kalendarzu ???? hehe
Co z tego, jutro napiszesz z nowikiem, ze nigdy mojego typu nie widziales :grin:

Wczoraj i w nocy tez podalem, ale oczywiście nikt nie widział hue hue.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
ktoś coś o Bolellim??
na trawie bilans ma 28-18
Macieras ma 11-14
Bolelli w 2015 napsuł krwi w Wimbledonie Nishikoriemu czy Baghdatisowi, Macieras raczej przegrywał z pionkami pokroju Falla, Saville, Novikov
E: dobra nikt się nie wypowiada, pewnie jak Bolelli przegra 1-6 1-6 to będzie nagle wysyp znawców i zapytają jakim jestem downem że grałem Bolelliego, bo oni zarobili milion zł ????
bez kontry, jak sie bawić to sie bawić ????

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
ale na Betstarsie bo tam jedynie gram mozna takie kursy zlapac, ale niestety nie ma tam typow na zolte kartki czy rzuty rozne co czesto wchodzi, ale naprawde na ten over ladny kurs

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ale masówka wam poszła na ten over w meczu Portugalii. Ja rozumiem, że Ronaldo i w ogóle, ale bez przesady. Z Rosją wygrali 1:0, a ich defensywa wcale nie lepsza od Chile. Co nie zmienia faktu, że over i tak może wejść, ale teraz już po wyższym kursie na live.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Ale masówka wam poszła na ten over w meczu Portugalii. Ja rozumiem, że Ronaldo i w ogóle, ale bez przesady. Z Rosją wygrali 1:0, a ich defensywa wcale nie lepsza od Chile. Co nie zmienia faktu, że over i tak może wejść, ale teraz już po wyższym kursie na live.
jakby byla masowka to by nie bylo 2.40 ne betstars, ogar typie, 4 bramki minimum kwestia czasu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom