A mi to się właśnie wydaje, że będzie mało kartek, brak czerwieni i mimo wszystko przyjazny mecz dla oka Pograłem rano under kartek po fajnym kursie
trcdd;645124[COLOR=rgb(255 napisał:8]Wisła Kraków - Raków Częstochowa 2 @ 1,3 1:2[/COLOR] Dafabet
To chyba pefka, cnie? Ja wchodze gruboPrzeglądał ktoś ofertę Unibetu na puchar konfederacji? Na over 0,5 faulu Wiliama Carvalho ŚPD jest kurs 1,5. Ciekawie to wygląda.
Chile ma charakterek w takich meczach i sędzia rozdaje po obu drużynach statystycznie. No i wiadomo liczymy na dobre tempo i sporo fauli taktycznychA mi to się właśnie wydaje, że będzie mało kartek, brak czerwieni i mimo wszystko przyjazny mecz dla oka Pograłem rano under kartek po fajnym kursie
W sumie to tak patrzę i William Carvalho dopuścił się zaledwie JEDNEGO faulu we wszystkich meczach rozgrywanych w ramach Pucharu Konfederacji. Grał w trzech spotkaniach. Ale to oczywiście tylko jeden faul, więc bardzo możliwe.To chyba pefka, cnie? Ja wchodze grubo
Wydaje mi się, że 3:0, ale ja tego nie ruszałem. Kanadyjczycy mogą powalczyć w jednym secie.Rosja - Kanada over? co myślisz?
Klubowe Rozgrywki Towarzyskie
KSV OUDENRRDE vs CLUB BRUGGE ponize 1,5 gola 1 Polowa @ 1,73 Dafabet
Gdzie masz taki kurs. U ruskiego 2.19.wjechalem over 2.5 Portugalia - Chile po 2.40 ale promocja czuje ????