>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Dobra parodia siatkowki plazowe to Bawden /Clancy. Powinny objechac przeciwniczki jak chca ,ale skutecznie przegrywaja punkty po kazdym mozliwym bledzie
Jeszcze przesmeczowo staly po 1.07

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dobra parodia siatkowki plazowe to Bawden /Clancy. Powinny objechac przeciwniczki jak chca ,ale skutecznie przegrywaja punkty po kazdym mozliwym bledzie
Jeszcze przesmeczowo staly po 1.07
Czy parodia? Wątpię. Na Australijki się nie gra jak kurs oscyluje poniżej 1.5. Jest to para jedna z najbardziej nieprzewidywalnych w tourze, ale przy tym z ogromnym potencjałem. Potrafią zagrać wyśmienicie, ale również totalnie bez walki oddać mecz. Już kilka razy się przejechałem jak dokładałem je po niższym kursie (no może nie 1.07) i wtapiały ostro.

komar2000 23,7K

komar2000

Użytkownik
Jak dziś niee dokoncza w Eastbourne to jak myślicie, jak to się skończy, przecież zawodnicy nie bada grali 3 meczy jednego dnia....
Było już tak, że organizatorzy przelozyli turniej w trakcie jego trwania? ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Jak dziś niee dokoncza w Eastbourne to jak myślicie, jak to się skończy, przecież zawodnicy nie bada grali 3 meczy jednego dnia....
Było już tak, że organizatorzy przelozyli turniej w trakcie jego trwania? ????
Po jakie 3 mecze w ciągu dnia jak mamy 1/8 finału, a od biedy nawet 4 dni do grania. Najwyżej Ci co nie będą chcieli potrenować przed Wimbledonem oddadzą mecze walkowerem

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Oprócz tego dubla, oczywiście siatkówka.

Wczoraj Jankesi uwalili kupon, dzisiaj szybka poprawka i gramy. Jak do tej pory 3/5 z MŚ U-21.

Iran - Chiny @1.50 ✅
Brazylia - Argentyna @1.30 ✅
Polska - Kuba @1.20 ✅

@2.34 iforBet ✅

Dzisiaj na faworytów w meczach o stawkę. Iran dzisiaj musi wygrać z Chińczykami jeśli chcą mieć szansę na awans dalej, a przecież przed turniejem byli wymieniani w gronie faworytów. Jak dla mnie piękny kurs, bo uważam, że Chińczycy lecą jeszcze na wczorajszym niezłym meczu z Polską. Ale prawda jest taka, że to nasze chłopaki do tego doprowadzili, pewnie lekceważąc przeciwników po 1 secie wygranym do 13. Iran jest lepszy i gra o pozostanie w turnieju, wygrają.

Tu mamy swego rodzaju &quot;derby&quot;. Wiadomo co znaczą pojedynki Brazylia - Argentyna dla jednych i drugich. Argentyna mocna, ale brazole poza zasięgiem wg mnie. Powalczyć, powalczą i tylko tyle.

Jedni i drudzy wczoraj po 3:2, więc nie ma o czym gadać, że jedni grali dłużej, drudzy mniej. Sportowo lepsi Polacy i ogarną to chłopaki. Podobno każda drużyna w takim turnieju ma przynajmniej 1 słabszy mecz i wierzę, że to był ten wczorajszy z Chinami.

Czechy - USA over 3.5s @1.40 ✅
Iran - Chiny under 4.5s @1.30 ⛔
Polska - Kuba under 4.5s @1.20 ✅

@2.18 iforBet ⛔

USA w końcu musi wygrać chociaż seta. Jak nie z drewnianymi Czechami to już z nikim. Zaufałem im ostatni raz.

W tych dwóch meczach jak pisałem wyżej, faworyci wygrają a Chiny i Kubę stać tylko na 1 seta jak dla mnie.
Dużo nerwów w meczu Iran - Chiny. Za dużo ????

Ale generalnie fajnie, że weszło. Szkoda tego undera w tym meczu, bo w ogóle pierwszą moją opcją był over 3.5, ale zmieniłem bo wydawało mi się, że ten mecz z Polską to był tylko jednorazowy wyskok a oni się dzisiaj naprawdę mocno postawili - wg mnie nawet byli lepsi od Iranu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Ogląda ktoś tego Ferrerai?

Jakim cudem on wygrał 2 seta? Jak męczył się przy każdym swoim podaniu to wyłączyłem a tu patrzę 6:3 . Widzę że w 3 secie śpiewka ta sama. Czemu kursy na Sugite teraz w górę poszły live i przy 2:1 jest 1.91-1.94?

tobias 359

tobias

Użytkownik
Przeglądał ktoś ofertę Unibetu na puchar konfederacji? Na over 0,5 faulu Wiliama Carvalho ŚPD jest kurs 1,5. Ciekawie to wygląda.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
W Chorwacji deszcz?
Przy deszczu graliby dalej. Gdzieś w oddali było słychać grzmoty. W plażówce jest przepis, że jeżeli usłyszy się grzmoty, zbliżającą się burze mecze od razu przerywają. Zapowiada się burza, więc może to być koniec gry na dzisiaj.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom