>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
dima2015 101

dima2015

Użytkownik
Bednarczuk/Santos 1set z 20-17 przegrały 20-22 2set 13-7, 17-13 i przegrały 19-21. Oczywiście dorzuciłem 1.08 na podbicie kursu. Tytuł idioty dnia należy do mnie.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Zagłębie Sosnowiec vs GKS Tychy start za 10h, może under 2,5 bramek, zachęca mnie ten artykuł: http://www.gol24.pl/1-liga/a/wietrzenie-szatni-w-sosnowcu-zaglebie-rozpoczelo-przygotowania,12208551/
jest to okres przygotowawczy, sprawdzanie nowych zawodników, itp.
Może ktoś będzie miał jeszcze więcej informacji
w bah po 2,01 ✅✅✅
Na Filipinach finał, po trzech meczach prowadzi San Miguel 2:1, w bah mam linię 208,5 pkt-a i idę w under z tego względu, że walka będzie ( czytałem co tu dziś się działo), w żadnym z trzech ostatnich spotkań ta linia nie została przekroczona, a można zaobserwować spadki kursów na gości
under 208,5 pkt-a po 1,78 ✅✅✅ start 13:00
2/2, ale co z tego jak zawsze coś więcej, bezsensownie się coś dorzuci :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +7
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Taktyka taktyka u mnie nie ma juz wiekszego znaczenia albo Wiz albo przewoz
przykro mi, ale mam nadzieje ze ktos wywali Cie z letargu i pomoze, pozdro!
e:// z Twoja taktyka wybralbym sie na ruletke ????

U 0

Gość
bron boze jakas ustawka bo przy wygranej ich mialem cashout13 f wiecej niz stawke a teraz nagle na poziomie stawki, ktos tu nie wierzy w zwyciestwo Polski ????

U 0

Gość
jakbym mial takie myslenie to wolalbym nie grac, chyba ze kasa leci Ci z nieba bo ja kase z tygodniowki wole przeznaczyc na cos co ma prawo wejsc a nie pierwsze lepsze typy z forum wiadomo za te 500zl kazdy moze sie pobawic ale jesli grasz grubiej o rip imo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom