Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Arecibo, skład mają bardzo dobry, ostatnio kilka porażek pod rząd,czas na powrót.
Kurs 2,20
Ostatnio do ekipy dołączyli Clarke Coty,Hodge,Jefferson...może się już zgrali ????
Arecibo, skład mają bardzo dobry, ostatnio kilka porażek pod rząd,czas na powrót.
Kurs 2,20
Ostatnio do ekipy dołączyli Clarke Coty,Hodge,Jefferson...może się już zgrali ????
Możecie się na Unibet zalogowac na konto ? Wyrzuca mi informacje , ze konto jest obecnie niedostepne czyzby juz blokowali Polakow ? To samo na pozostalych kontach mam i z telefonu i na tablecie na na laptopie nie mozna sie zalogowac
Możecie się na Unibet zalogowac na konto ? Wyrzuca mi informacje , ze konto jest obecnie niedostepne czyzby juz blokowali Polakow ? To samo na pozostalych kontach mam i z telefonu i na tablecie na na laptopie nie mozna sie zalogowac
teraz juz mi nawet strona nie wchodzi
najgorsze w tej firmie jest to ,ze jak sie osraja to tam nawet nie ma telefonu do nich zeby zadzwonic i kogos opierdolic .