betrayal
Użytkownik
Pewnie tak ich ogoliłeś wczoraj, że zawijają się z Polski.:grin:teraz juz mi nawet strona nie wchodzi
najgorsze w tej firmie jest to ,ze jak sie osraja to tam nawet nie ma telefonu do nich zeby zadzwonic i kogos opierdolic .
Pewnie tak ich ogoliłeś wczoraj, że zawijają się z Polski.:grin:teraz juz mi nawet strona nie wchodzi
najgorsze w tej firmie jest to ,ze jak sie osraja to tam nawet nie ma telefonu do nich zeby zadzwonic i kogos opierdolic .
wzialem taka opcje pod uwagePewnie tak ich ogoliłeś wczoraj, że zawijają się z Polski.:grin:
Jestem ciekawy gdzie grasz, choć od razu zgaduje, że to ten zlodziejski STS. Juroszek to największy cwaniak i wolałbym wrzucić pieniądze do kanału niż go sponsorować. Dla porównania w fortunie czy toto masz 2.05.Wczoraj Young po 2.15 / 2.20 balem sie wejsc a dzisiaj juz 1.85 , masowka idzie widze
Fakt, porownywalem oferte STS wczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Gra ktos Younga ? Troicki wczoraj wygladal slaboJestem ciekawy gdzie grasz, choć od razu zgaduje, że to ten zlodziejski STS. Juroszek to największy cwaniak i wolałbym wrzucić pieniądze do kanału niż go sponsorować. Dla porównania w fortunie czy toto masz 2.05.
mnie działa normalnie. Operatorzy zaczeli blokowac strony.Najprosciej wgrac vpn lub zmienic dns. Sprawdz moze to o to chodziDobra unibet pozartowalismy sobie a teraz strona ma dzialac spowrotem bo trzeba wyplacic pieniadze
zaloguje sie z innego kraju przez VPN i zaraz mi konto zablokuja jak znam zyciemnie działa normalnie. Operatorzy zaczeli blokowac strony.Najprosciej wgrac vpn lub zmienic dns. Sprawdz moze to o to chodzi
LukasPl wczesniej napisal ze przez VPN mu nie chodzi a Tobie chodzi tak ?mnie działa normalnie. Operatorzy zaczeli blokowac strony.Najprosciej wgrac vpn lub zmienic dns. Sprawdz moze to o to chodzi
To na pewno dobry pomysł?