>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ciekawe czy Portugalia pociągnie jeszcze. Remis najlepszy dla obu drużyn, 7 punktów dałby awans spokojnie a jeszcze Portugalia nabije sobie licznik z Macedonią. Jak nie Ci to Niemcy z Włochami przy handlują w ostatniej kolejce.
Głupio...

Najlepsza to byłaby wygrana, dla jednych i drugich.

Remis dla Portugalii byłby dobry, ale dla Hiszpanów?... Po co mieliby remisowac z głównym rywalem do walki o 1 miejsce? Bez sensu. Gdyby to byl ostatni mecz w grupie to jeszcze, jeszcze, ale w takiej sytuacji jak dzisiaj to nie bardzo.

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Smiesznie wygląda kurs na wygranie Wimbledonu przez Murraya 3,75 hahaha. Tyle to dadzą na jego ale wygraną meczu w drugiej rundzie o ile awansuje.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Bardzo fajny turniej te u21. Dzisiejszy mecz spokojnie mógłby być finałem. Zobaczymy co pokażą jutro Włosi bo w 1 meczu jednak rozczarowali. Portugalia i Hiszpania wyglądają wyraźnie lepiej od reszty.

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Żebyś się nie zdziwił ;]
Tak szczerze wierzysz że Andy jest w stanie zajść chociaż do 1/2 finału? W Paryżu ratowało go to że jest wytrzymały fizycznie i przebijaniem potrafił zajeżdzić choćby JMDP ale na trawie kazdy mocno bijący choćby Kaczanow i Andy aut. Gośc jest w mega dołku a tu taki kurs, to już bym wolal pograć że Rafa wygra co też jest mało realne ale kurs dwa razy większy

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tak szczerze wierzysz że Andy jest w stanie zajść chociaż do 1/2 finału? W Paryżu ratowało go to że jest wytrzymały fizycznie i przebijaniem potrafił zajeżdzić choćby JMDP ale na trawie kazdy mocno bijący choćby Kaczanow i Andy aut. Gośc jest w mega dołku a tu taki kurs, to już bym wolal pograć że Rafa wygra co też jest mało realne ale kurs dwa razy większy
Wiesz ta cała topka to głównie jest widoczna właśnie na takich wielkich turniejach. Nie lubie Murraya, dziś to troche w szoku byłem, ale nie tylko on zawiódł, tak wyszło i tyle, a ludzie po dzisiejszym dniu nie nauczyli się jeszcze, żeby przed Wimbledonem grać na dogów, to ładują w Thiema. A co do Rafy to nie ma On tu czego szukać, na trawie to moim zdaniem poleciałby nawet z Murrayem, ale to tylko moje zdanie. Jak już ktoś ma łyknąć ten turniej to dla mnie bardzo realna opcja i nawet to pogram jutro za 0,5 stawki Thiem wygra Wimbledon @32.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
MYślę, że jutro warto zagrać Azarenke. Ta przerwa dobrze jej zrobi. Powinna przełamać Japonke i wygrać ten mecz.

5567 719

5567

Użytkownik
MYślę, że jutro warto zagrać Azarenke. Ta przerwa dobrze jej zrobi. Powinna przełamać Japonke i wygrać ten mecz.
Ozaki gema od meczu, Azarenka po takiej przerwie, a Ty ja polecasz? Nie idź ta drogą. Może wygra, bo to WTA, ale w tym momencie to czysty hazard. :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom