Głupio...Ciekawe czy Portugalia pociągnie jeszcze. Remis najlepszy dla obu drużyn, 7 punktów dałby awans spokojnie a jeszcze Portugalia nabije sobie licznik z Macedonią. Jak nie Ci to Niemcy z Włochami przy handlują w ostatniej kolejce.
i
Żebyś się nie zdziwił ;]Smiesznie wygląda kurs na wygranie Wimbledonu przez Murraya 3,75 hahaha. Tyle to dadzą na jego ale wygraną meczu w drugiej rundzie o ile awansuje.
Tak szczerze wierzysz że Andy jest w stanie zajść chociaż do 1/2 finału? W Paryżu ratowało go to że jest wytrzymały fizycznie i przebijaniem potrafił zajeżdzić choćby JMDP ale na trawie kazdy mocno bijący choćby Kaczanow i Andy aut. Gośc jest w mega dołku a tu taki kurs, to już bym wolal pograć że Rafa wygra co też jest mało realne ale kurs dwa razy większyŻebyś się nie zdziwił ;]
Wiesz ta cała topka to głównie jest widoczna właśnie na takich wielkich turniejach. Nie lubie Murraya, dziś to troche w szoku byłem, ale nie tylko on zawiódł, tak wyszło i tyle, a ludzie po dzisiejszym dniu nie nauczyli się jeszcze, żeby przed Wimbledonem grać na dogów, to ładują w Thiema. A co do Rafy to nie ma On tu czego szukać, na trawie to moim zdaniem poleciałby nawet z Murrayem, ale to tylko moje zdanie. Jak już ktoś ma łyknąć ten turniej to dla mnie bardzo realna opcja i nawet to pogram jutro za 0,5 stawki Thiem wygra Wimbledon @32.Tak szczerze wierzysz że Andy jest w stanie zajść chociaż do 1/2 finału? W Paryżu ratowało go to że jest wytrzymały fizycznie i przebijaniem potrafił zajeżdzić choćby JMDP ale na trawie kazdy mocno bijący choćby Kaczanow i Andy aut. Gośc jest w mega dołku a tu taki kurs, to już bym wolal pograć że Rafa wygra co też jest mało realne ale kurs dwa razy większy
-------------Portugalia U21 DNB @2,5
BTS @1,85
STS
Portugalia też ma ciekawych młodych zawodników, może coś ugrają. Próbuje !
EDIT: Mecz U21 http://wizja.tv/watch.php?id=76