Czy ja wiem czy taki duży?Tak duzy kurs na Giraldo to mina? Cos mi tu smierdzi...
Linia trochę wysoka w tej chwili 7,5, jak zejdzie na 6,5 można atakowaćZilina :gool: tam będą bramki jeszcze
już jest 2:4 obie ekipy bronią tragicznie linie defensywne ustawione piekielnie wysoko, zobaczymy czy się obraz gry zmieni w drugiej połowie jak nie to jeszcze trochę wpadnie jak na razie czekamLinia trochę wysoka w tej chwili 7,5, jak zejdzie na 6,5 można atakować
To masz gdzieś transmisje?już jest 2:4 obie ekipy bronią tragicznie linie defensywne ustawione piekielnie wysoko, zobaczymy czy się obraz gry zmieni w drugiej połowie jak nie to jeszcze trochę wpadnie jak na razie czekam
tutaj jest: http://www.mskzilina.sk/articles/detail/12585To masz gdzieś transmisje?
Ja też zaczekam aż linia spadnie o jeden w dół
Trzeba jeszcze sprawdzać czy dany buk działa na terenie kraju który wybrałeś w vpnLukasPl wczesniej napisal ze przez VPN mu nie chodzi a Tobie chodzi tak ?
Logowalem się z kilku różnych krain i do różnych buków i wszystko jest ok. Tylko np. Dafabet na terytorium Czech nie działa. Trzeba sprawdzać i najlepiej ustawić na stałe bo inaczej to losowo wybierazaloguje sie z innego kraju przez VPN i zaraz mi konto zablokuja jak znam zycie