>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Mahut napewno sobie z Benkiem ustawili . Fedex oddał Tommiemu a Tomy mogł ustawic bo m,u naewno brakuje kasy po takiej przerwie bez wiekszych wyników;)

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Taaak gwiazda tenisa , ktora ma kasy pelno chciala sobie dorobic na boku ustawiajac mecz. Dobre .
Padają grube słowa, ale koleś ma wszystko, gra z przyjacielem który kończy kariere w &quot;domu&quot;. Po prostu zagrał słabiej i tyle ;)

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
tacy jak ty zawsze beda widzieli w takich ludziach bogow , jak Macierewicz widzial zamach :cool:
Hehe dobre porównanie, choć mylne, ale wracając do tematu to taki Fed ma tyle hajsu, że może sobie wykupić kilka buków. To po prostu nielogiczne. Puścił mecz to fakt, ale dlatego, że to jego ziomek, u schyłku kariery.

pompon67 122

pompon67

Użytkownik
Pomyśleliście że poza kasą może być sto różnych innych prywatnych powodów dla których zawodnik postanawia że nie chce dalej grać w turnieju i odpuszcza mecz? Czy kasa musi być jedynym powodem żeby odpuścić mecz? Dla takiego bogacza jak Federer kasa to ostatni powód.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
inni uwazaja , ze specjalnie puscil mecz , bo to jego ziomek itp , ale nawet jesli nie postawilby u bukow na przegrana swoją itp to i tak nie ejst to fair wobec kibicow , bo przychodza na wrestling, a nie tenis ???? a poza tym jakby byly wyzsze kursy na Federera i oplacaloby sie grac go to na forum obraazaliby go nawet jego fani , ktorzy teraz sobie z tego nic nie robia ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
dokładnie chodzi o to ze przed meczem było wiadomo ze wygra Hass i wiedzieli o tym i Fedex i niemiec po prostu zrobili szow;) ale ludzie mysle wow ale emocje

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ok to teraz niech sie wypowiedza eksperci dlaczego Mahut przegrał z Bennetou w swoim ulubinym Hertogenbosh w dodatku po poerwszym wygranym secie;) czy raczej nie przegrał Mahut on odpuscił mecz miałm zły dzien po prostu bo pieniadze to nie wszystko i napewno nie miał ludzi ktorzy po wygranym secie ładowali pieniadze swojego zycia na Bennetou

drexler 570

drexler

Użytkownik
Oglądałem mecz prawie od początku i moim zdaniem Mahut nie puścił meczu ale jest złota zasada bukmacherki, którą polecam każdemu. Nie raz unikniecie wtapiania kasy na takich meczach.Nie grać meczy tenisa gdzie grają rodacy czy rodaczki bo w takich meczach bardzo często dzieję się cuda. I nie mówić czy pisać,że nie tym razem itd itp. Jeden wyjątek Nadal z rodakami.I nie zawsze musza być w takich meczach wałki, może być wiele powodów np.znają się jak łyse konie, trenuję razem, lubią się, są przyjaciółmi, nie chcą sobie krzywdy zrobić itp itd.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ja własnie ogladałem 3 set i widziałem jak Mahut wywalał mega proste piłki w out Benek grał naprawde przecietnie a Mahut musiał zagrac 2 poziomy ponizej tego co potrasfi grac na trawie. ja nie wiem dlaczego ludzie sie tak bardzo boją przyznac ze cos mogło byc ustawione. przeceiz takich meczy jest mnostwo

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
też oglądałem ten mecz i mahut nie kończył piłek, które normalnie w pierwszym secie posyłał w kąty, a tamte grał prosto w rywala, do tego te dfy po pierwszym secie miał tylko jednego w drugim secie jak się pierwszy raz połamał to mu odwaliło i potem jak nie zrobił jakiegoś w gemie to był cud

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom