>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Figueirense - Internacional 1 @3.2 bet365 ⛔

przypuszczenia z oslabieniami sie sprawdzily, opisane widzialem to ladnie w dziale, mysle ze mozna sprobowac, ewentualnie 1 DNB 2,2

edit: mecz o 1:30
z wczoraj w nocy, troche pechowo zwrocik mogl spokojnie siasc

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
jeśli czekacie na NBA to polecam meczyk Santosu, załączyłem stream 3 minuty temu i fajne 2 akcje już mieli w tym jedna setka ;) zara coś się wkula, tak myślę ;)

drexler 570

drexler

Użytkownik
Cavs frajersko przedupczyli wygrany mecz i mistrzostwo. Mogli dziś dodać kolorytu i emocji tej serii ale końcówkę spartaczyli konkretnie...Dobrze,że Lebron wreszcie tego overa pkt wykręcił.

5567 719

5567

Użytkownik
Hehe, ktos się mnie pytal na priv wczesniej czy Cavs win czy no bet... Odpowiedziałem, ze Curry i Durant to za dużo na Cavs, ze Lebron odpoczywa minutę z hakiem na polowe i ze uja to daje, no i ze jesli juz cos tu grać to GSW... Ciekawe czy posluchal. :cool: Durant to bylo brakujące ogniwo, zabil w kluczowym momencie. Dobranoc :]

A ty ej ti pi, to chyba masz zje...ne poczucie humoru, bo widzę, ze lekko nie ogarniasz.

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 570

duff999

Użytkownik
Excel wyliczył, że ma się nie śmiać z tego żartu. Daj mu spokój ;)

Ps: Nie widzę Cavs w game 4 po tym co się dziś wwydarzylo. Maja dzień i raczej bet na gsw 4-0 to formalność.

5567 719

5567

Użytkownik
Excel wyliczył, że ma się nie śmiać z tego żartu. Daj mu spokój ;)
Haha, dzieki za ten post, przywraca mi wiarę w ludzi tak na Dobranoc ;)
Pozdrawiam.

Co do Cavs, to nawet jakby cudem wyrwali G4 to i tak Finaly bez historii. Tu juz nic się nie wydarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom