5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1881 masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada? Kliknij aby rozwinąć... Nie mam,ale wiem jak gra Boliwia,ogień przez 90 minut.:]
masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada? Kliknij aby rozwinąć... Nie mam,ale wiem jak gra Boliwia,ogień przez 90 minut.:]
784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1882 Sarmiento - Atletico under 2,5 Nicaragua under 1,5 Ako. 2.46 i1xbet
643 rafaelinho Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1883 Obstawiłem Niemki w siatke i od momentu przyjęcia zakładu chyba dostały 6 punktów w plecy z rzędu ???? wymowne
Obstawiłem Niemki w siatke i od momentu przyjęcia zakładu chyba dostały 6 punktów w plecy z rzędu ???? wymowne
533 seba6 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1884 Za szybko pochwalilem szwabki. Kontre na 16:12 nie wykorzystuja i zaraz sie robi 15:18
784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1885 masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada? Kliknij aby rozwinąć... Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytania
masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada? Kliknij aby rozwinąć... Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytania
4K atp_open Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1886 Nienajlepiej. Jakieś pomoce Excelowe dzisiejszej nocy? Kliknij aby rozwinąć... Excel w modernizacji. Tak wogole nie ma zadnych meczow, wszystko playoffy gdzie nie spojrzec
Nienajlepiej. Jakieś pomoce Excelowe dzisiejszej nocy? Kliknij aby rozwinąć... Excel w modernizacji. Tak wogole nie ma zadnych meczow, wszystko playoffy gdzie nie spojrzec
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1887 Oglądam na becie,Boliwia ciśnie,wezmę ich chyba po 2,30.
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1888 W Kolumbii gra pierwszy sklad z Falcao i Rodriguezem. Jak dla mnie to moga to wygrac gram Kolumbia x2 @ 2.30 Kliknij aby rozwinąć...
W Kolumbii gra pierwszy sklad z Falcao i Rodriguezem. Jak dla mnie to moga to wygrac gram Kolumbia x2 @ 2.30 Kliknij aby rozwinąć...
6K cuadrado12 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1889 Hiszpania lub remis @1.85 Unibet Kliknij aby rozwinąć... pyk
414 owen930 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1892 Oglądam na becie,Boliwia ciśnie,wezmę ich chyba po 2,30. Kliknij aby rozwinąć... Też ich biorę cisną a dopiero 25 minuta i kurs fajny ???? Boliwia 2.6
Oglądam na becie,Boliwia ciśnie,wezmę ich chyba po 2,30. Kliknij aby rozwinąć... Też ich biorę cisną a dopiero 25 minuta i kurs fajny ???? Boliwia 2.6
683 kyyba Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1894 Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytania Kliknij aby rozwinąć... jak to wlaczyc bo mam chrome?
Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytania Kliknij aby rozwinąć... jak to wlaczyc bo mam chrome?
784 marcusgreen Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1895 jak to wlaczyc bo mam chrome? Kliknij aby rozwinąć... Musisz pobrać wtyczkę, jak adblocka np, a później wejść w prawym górnym rogu w ikonkę niebieską, gdzie jest piłka i klikną sobie np. new tab, żeby ci się otworzyło w nowym oknie i jazda ????
jak to wlaczyc bo mam chrome? Kliknij aby rozwinąć... Musisz pobrać wtyczkę, jak adblocka np, a później wejść w prawym górnym rogu w ikonkę niebieską, gdzie jest piłka i klikną sobie np. new tab, żeby ci się otworzyło w nowym oknie i jazda ????
6K cuadrado12 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1896 jak to wlaczyc bo mam chrome? Kliknij aby rozwinąć... Dodajesz do Chrome - z prawej u góry pojawi Ci się ikonka tej wtyczki - klikasz na nią - klikasz NEW TAB i później tylko wybierasz co chcesz oglądać, wsio https://chrome.google.com/webstore/detail/sportzone/cmeikikackmjcmgkcgpnangjlnicecml
jak to wlaczyc bo mam chrome? Kliknij aby rozwinąć... Dodajesz do Chrome - z prawej u góry pojawi Ci się ikonka tej wtyczki - klikasz na nią - klikasz NEW TAB i później tylko wybierasz co chcesz oglądać, wsio https://chrome.google.com/webstore/detail/sportzone/cmeikikackmjcmgkcgpnangjlnicecml
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1898 Boliwia 0:2, jednak ta opcja z bramkami była lepsza...
191 cheetos00710 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1899 Boliwia 0:2, jednak ta opcja z bramkami była lepsza... Kliknij aby rozwinąć... Over by już siadł :razz:
Boliwia 0:2, jednak ta opcja z bramkami była lepsza... Kliknij aby rozwinąć... Over by już siadł :razz:
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 8, 2017 #1900 Over by już siadł :razz: Kliknij aby rozwinąć... Tylko,że dawali dzast 2,5 bramki po 1.60...