tomek80
Użytkownik
Nie mam,ale wiem jak gra Boliwia,ogień przez 90 minut.:]masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada?
Nie mam,ale wiem jak gra Boliwia,ogień przez 90 minut.:]masz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada?
Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytaniamasz moze stream meczyku bo nie wiem jak to tam wyglada?
Excel w modernizacji. Tak wogole nie ma zadnych meczow, wszystko playoffy gdzie nie spojrzecNienajlepiej. Jakieś pomoce Excelowe dzisiejszej nocy?
pyk
Też ich biorę cisną a dopiero 25 minuta i kurs fajny ????Oglądam na becie,Boliwia ciśnie,wezmę ich chyba po 2,30.
jak to wlaczyc bo mam chrome?Wtyczka Sportzone do GoogleChrome i nigdy nie trzeba zadawać więcej tego pytania
Musisz pobrać wtyczkę, jak adblocka np, a później wejść w prawym górnym rogu w ikonkę niebieską, gdzie jest piłka i klikną sobie np. new tab, żeby ci się otworzyło w nowym oknie i jazda ????jak to wlaczyc bo mam chrome?
Dodajesz do Chrome - z prawej u góry pojawi Ci się ikonka tej wtyczki - klikasz na nią - klikasz NEW TAB i później tylko wybierasz co chcesz oglądać, wsio https://chrome.google.com/webstore/detail/sportzone/cmeikikackmjcmgkcgpnangjlnicecmljak to wlaczyc bo mam chrome?
Over by już siadł :razz:Boliwia 0:2, jednak ta opcja z bramkami była lepsza...
Tylko,że dawali dzast 2,5 bramki po 1.60...Over by już siadł :razz: