>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Policjant, nie ogladalem nawet meczu a humor mam dobry:p
@duff999, widze ze smiech z Excela jakby nie bylo sie z czego smiac. Pozdrowienia dla tych co grali i graja moje typy z Excela i sa na plus, a dla tych co pograli i przegrali, to jak to juz tutaj bylo ostatnio omawiane &quot; na pohybel&quot;. Tomek co zarzuci typem to wchodzi z koszykowki a ktos sie tutaj chwalil ze co pogra typ Tomka to na minus i ze seria 6 przegranych pod rzad. Wnioskuje ze ktos tez pewnie tak ma z moimi typami, no ale coz, ja na to nic nie poradze. Jak ktos nie ma szczescia to i w d...palec zlamie.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Mi też się wydaje,że pozamiatane i wyjdą po tym meczu jak na ścięcie.Dziś był taki mecz ze strony Cavs jaki sobie wyobrażałem czyli szalejący Lebron i Irving jak w zeszłym roku gdy rzucili obaj chyba po 44pkt i do tego wspierający ich rzutami za trzy J.R Smith(dziś po fatalnych dwóch pierwszych meczach wreszcie parę trójek odpalił a miał zaczynać z ławki i mieć ograniczone minuty) lub Korver.Wszystko to było,nawet Love nie zagrał źle i parę ważnych piłek zebrał a mimo to nie wystarczyło to do wygranej a wydawało się,że mają mecz już pod kontrolą.Nie sądzę,że to powtórzą w game 4 a GSW zagrało dziś przeciętny mecz,tak jakby nie grali ze 100% zaangażowaniem.Jeśli tylko będą chcieli to zakończą to w czterech meczach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom