muszom, tu będzie sweep, ale widzę, że cały forumek woli potopićCAVS WIN GAME 3 @ 2,30
Chłopaki muszą dziś wygrać. Inaczej po nich. Tak zawalili te 2 pierwsze mecze, że dziś dla mnie się odbiją od dna. Kurs według mnie bardzo dobry jak na opcje z dogrywką.
myślę że odpali dziś +30 pare pkt i reszta już pójdzie ???? w hali GSW takie miał staty:L James over 51 pkt ,zbiórek i asyst kurs @1.85 co myślicie?
Popieram....zawsze idziemy z pradem a nie przeciwko Nigdy nikt nic nie musi, a juz napewno nie w sporcie przesiaknietym ustawionymi meczami.muszom, tu będzie sweep, ale widzę, że cały forumek woli potopić
Cisną już 2:2,ale słabo w obronie grają. Przed meczem miałem wizje na 7 bramek w meczu,ale nie miałem możliwości zagrać,zobaczymy:]dzięki panowie ???? wtyczka już smiga, mysle ze boliwie mozna grac bo cisna
niemki w siatke @2.37
Dobrze graja. Jak na moje oko to nawet lepiej od Brazylii
Ale byłby dym, gdyby Brazylia dała radę ????
sedzia na koncu jeszcze przydrukowala ale nie udalo sie pomoc brazylii
Boliwia 2,60 ,biere
P.S. Niemki,pięknie
jak już widziałem że Nikaragua wygrywa do przerwy to sobie pomyślałem o łamaczku ????Goal Boliwia ????
Uwazalbym na Under tutaj, nie będzie już tak jak w pierwszej połowie.Bucaneros - Marinos poniżej 41.5 pkt w 3 kwarcie @1.75
Też ich biorę cisną a dopiero 25 minuta i kurs fajny ????
Boliwia 2.6
Nikaragua powyżej 1.5 (kartki) 1.5