>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
klook 366

klook

Użytkownik
niemcy powyżej 0,5 gola kurs 1,85 bierzemy
edit: kliknąłem na totolotku zatwierdź; zaczęło mielić - wywaliło komunikat, że kursy uległy zmianie i nagle zrobiło się 1,7
typowe zagranie dla nich, coraz bardziej zniechęcają do siebie
tak czy siak pobrane over 0,5 gola niemcy - kurs 1,7

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
I tak jak mówiłem w tym meczu Danii z Niemcami już 86 minuta a nadal jedna bramka padła ;) Nie podawałem żadnych typów, więc nie rozliczam, ale intuicja dobrze podpowiadała ????

klook 366

klook

Użytkownik
niemcy powyżej 0,5 gola kurs 1,85 bierzemy

edit: kliknąłem na totolotku zatwierdź; zaczęło mielić - wywaliło komunikat, że kursy uległy zmianie i nagle zrobiło się 1,7
typowe zagranie dla nich, coraz bardziej zniechęcają do siebie

tak czy siak pobrane over 0,5 gola niemcy - kurs 1,7
✅✅✅

I tak jak mówiłem w tym meczu Danii z Niemcami już 86 minuta a nadal jedna bramka padła ;) Nie podawałem żadnych typów, więc nie rozliczam, ale intuicja dobrze podpowiadała ????
:grin::grin::grin:

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
@marcusgreen: życzę jak najdłużej serii, ale każda nawet najlepsza kiedyś się kończy, schodź ze sceny niepokonany ;)
grają coś Panowie na noc?

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ajj ostatecznie tylko jedna strzelili ale ogolnie mecz dobry, sporo sie dzialo a na Niemcow trzebapatrzec podczas pucharu Konfederacji bo pomimo mlodego skladu maja sporo jakosci. ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
@marcusgreen: życzę jak najdłużej serii, ale każda nawet najlepsza kiedyś się kończy, schodź ze sceny niepokonany ;)

Seria to tylko dla efektowności. Grunt, żeby być cały czas na plus i do przodu ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Argentyna w siatkę 1,60. Wygrają któryś z dwóch następnych. W ogóle te kursy przed meczem 1,01 do 18,00 to jakiś śmieszny żart....Argentynki są moim zdaniem nawet lepsze, skąd takie kursy? Nawet 5 skład Holandii powinien wygrać z Argentyną, co sugerują takie prognozy przedmeczowe...A tu równy mecz ;)

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
1. Figuirense 1x kurs 1,52
i po południu Halep kurs 1,40
AKO 2,13 ⛔⛔⛔
(Dla odważnych wygrana Figuirense 2,80 i Halep -1,5 seta 2,10)
2. WNBA Washington Mystics - -4,5pkt kurs 2,16 ✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom