>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
1xbet w większości wypadków ma lepsze kursy, chociaż nie zawsze. Pobieram kursy z 1xbeta, więc na unibecie czy innych bukach mogą się różnić.
1xbet obok 5dimes i marathonu ma najniższe marże, co za tym idzie kursy, natomiast 1xbet to buk o niskiej wiarygodności, ja pograłem chwile tam obrocilem bonus i wyplacilem, bez zadnych problemow niby ale balem sie wieksze kwoty tam trzymac. Ilosc zdarzen, kursy i ogole oferta, promocje to top 1 aktualnie ale no mogą wały kręcić bo już nie jedna osoba została wydymana :cool:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
1xbet obok 5dimes i marathonu ma najniższe marże, co za tym idzie kursy, natomiast 1xbet to buk o niskiej wiarygodności, ja pograłem chwile tam obrocilem bonus i wyplacilem, bez zadnych problemow niby ale balem sie wieksze kwoty tam trzymac. Ilosc zdarzen, kursy i ogole oferta, promocje to top 1 aktualnie ale no mogą wały kręcić bo już nie jedna osoba została wydymana :cool:
To proszę o konkretne przypadki i sytuacje, ja do tej pory nie miałem problemów. Nigdy nie zostawiam sobie większej kasy na koncie, żeby nie być stratny. Jak będą chcieli wydymać, to stracą klienta i tyle. Ja na tym, aż tyle nie stracę.
Jak robi ci się większa, to warto systematycznie sobie przelewac na skrilla i po problemie. Jak zostawiasz sobie tysiące, to nie dziwota.
@Chociaż domyślam się, że taki klient, jak ja nie jest dla nich łakomym kąskiem ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Under 1,5 Malta - 1,39
Efes (koszykówka turcja) - 1,58
Ako. 2,19 1xbet

@obym się nie wyłamał z typem spoza piłki XD
Idiotyczny typ z kosza. Dubla już rozliczam na ⛔ Mimo, że wiedziałem, jak skończył się ostatni mecz, to liczyłem na wyrównanie w dwumeczu, a przynajmniej na wyrównaną walkę, a nie stompa póki co 28 punktami... Pewnie Tomek by mi odradził typ, jakbym się spytał. No nic, skupiam się na typach z piłki. Może czasami, coś dam spoza piłki, ale z dużo lepszym podejściem. Czekamy na Żydków.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Malta X2 - 1,82
@Malta może opaść sił, ale są w stanie wywalczyć co najmniej remis. Póki co walczą i pilnują się w defensywie.
@Ruskie z automatu zjechały do 1,55 i idą coraz niżej.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ma ktoś z Was pogląd na ITF kobiet, przerwano z powodu deszczu, ale jestem ciekawy jak to wygląda, czy może jeszcze dziś wznowią?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom