rafcio_100
Użytkownik
UnibetGdzie obstawiasz? Na 1xbet specjalnych wahań nie było, teraz 1,79.
UnibetGdzie obstawiasz? Na 1xbet specjalnych wahań nie było, teraz 1,79.
Unet Busto Arsizio U18 (Women) mecz 1,83 1xbet podbijam przy 5-9 w 4 secie
Unet Busto Arsizio U18 (Women) 2,28 1xbet TB ostatni typ na dziś bo coś słabo ostatnie typy
1xbet w większości wypadków ma lepsze kursy, chociaż nie zawsze. Pobieram kursy z 1xbeta, więc na unibecie czy innych bukach mogą się różnić.Unibet
Wiem, tylko te skoki są strasznie denerwujące. W ciągu 10 sekund potrafi się zmienić z 4 razy w granicach 1.60 - 1.891xbet w większości wypadków ma lepsze kursy, chociaż nie zawsze. Pobieram kursy z 1xbeta, więc na unibecie czy innych bukach mogą się różnić.
1xbet obok 5dimes i marathonu ma najniższe marże, co za tym idzie kursy, natomiast 1xbet to buk o niskiej wiarygodności, ja pograłem chwile tam obrocilem bonus i wyplacilem, bez zadnych problemow niby ale balem sie wieksze kwoty tam trzymac. Ilosc zdarzen, kursy i ogole oferta, promocje to top 1 aktualnie ale no mogą wały kręcić bo już nie jedna osoba została wydymana1xbet w większości wypadków ma lepsze kursy, chociaż nie zawsze. Pobieram kursy z 1xbeta, więc na unibecie czy innych bukach mogą się różnić.
To proszę o konkretne przypadki i sytuacje, ja do tej pory nie miałem problemów. Nigdy nie zostawiam sobie większej kasy na koncie, żeby nie być stratny. Jak będą chcieli wydymać, to stracą klienta i tyle. Ja na tym, aż tyle nie stracę.1xbet obok 5dimes i marathonu ma najniższe marże, co za tym idzie kursy, natomiast 1xbet to buk o niskiej wiarygodności, ja pograłem chwile tam obrocilem bonus i wyplacilem, bez zadnych problemow niby ale balem sie wieksze kwoty tam trzymac. Ilosc zdarzen, kursy i ogole oferta, promocje to top 1 aktualnie ale no mogą wały kręcić bo już nie jedna osoba została wydymana![]()
Idiotyczny typ z kosza. Dubla już rozliczam naUnder 1,5 Malta - 1,39
Efes (koszykówka turcja) - 1,58
Ako. 2,19 1xbet
@obym się nie wyłamał z typem spoza piłki XD
4 set 24:26Jedziemy dalej z tą siatką 4 set powyżej 44,5 pkt 1,71 Óni