>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Djoković gra jutro?
e: Ok, widzę.
PS: Ma ktoś tu firmę spedycyjną/logistyczną/transportową albo ktoś z Waszyc hbliskich znajomych?

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Nie zdziwię się jak w meczu Danii z Niemcami padnie max jeszcze jedna bramka
Czemu? Niemcy pomimo drugiego skladu dobrze graja. Dunczycy w przyzwoitym skladzie praktycznie tylko z kontry. Fajnie sie ten mecz oglada bo akcje od bramki do bramki. Niemcy atakuja a, ze chlopaki ccha sie pokazac to nie mysla o grze w srodku pola tylko caly czas do przodu.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Czemu? Niemcy pomimo drugiego skladu dobrze graja. Dunczycy w przyzwoitym skladzie praktycznie tylko z kontry. Fajnie sie ten mecz oglada bo akcje od bramki do bramki. Niemcy atakuja a, ze chlopaki ccha sie pokazac to nie mysla o grze w srodku pola tylko caly czas do przodu.
Patrząc po dzisiejszych meczach.. To już nie pierwsza sytuacja gdy dog strzela wcześnie bramkę ;)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Patrząc po dzisiejszych meczach.. To już nie pierwsza sytuacja gdy dog strzela wcześnie bramkę ;)
Ale Dania aż takim dogiem nie była przy 2 garniturze niemiec, mecz oglądałem i bramka dla niemców wisi w powietrzu, a potem raczej będą kolejne, tak ja to widzę ;)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Powie mi ktoś co stało się z meczem Laura Schaeder vs Chiarra Grimm? I jeśli skończyły grać bo zrobiło się ciemno, to na jakim wyniki stanęło? Gdzie mogę to sprawdzić?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom