http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifrx&c=717683&lang=pl&eid=533017&lid=717683&ci=260&si=1Juventude
wszedłem w to, ale kursy niepokojąco rosną na gospodarzyFigueirense - Internacional 1 @3.2 bet365
przypuszczenia z oslabieniami sie sprawdzily, opisane widzialem to ladnie w dziale, mysle ze mozna sprobowac, ewentualnie 1 DNB 2,2
edit: mecz o 1:30
Znikneło z liva wiec nie sledze. Poczatek gospodarzy byl bardzo slaby, teraz widze ze 1-1. Nie wiem, ja zagrałem pre, ale to byl chyba bladMoze cos wiecej na temat tego.meczu ? Czy warto dnb 1
Internety grają dziś chyba na Trotamundos w Wenezueli,a ja sobie zagram Guaros,bo nie mam wątlipowosci,że któryś z dwóch męczy na wyjeździe Guaros,wygra.
Kurs słaby trochu.
Guaros 2
Info z nożnej,które jak to zwykle bywa,ni weszło,uciszylo ludzi.Siemandero wszystkim! Co tu tak cicho?
ooo a o jakim info mowa bo mnie nie bylo, takze mam zaleglosciInfo z nożnej,które jak to zwykle bywa,ni weszło,uciszylo ludzi.
Tomek zapodał takie typy, że po ciemku trudno zliczyć hajs.Siemandero wszystkim! Co tu tak cicho?
Miami Marlins (J.Locke) @ Chicago Cubs (J.Arrieta). Match Result: Wygra Chicago Cubs
Kurs: 1.50
San Diego Padres (D.Lamet) @ Arizona Diamondbacks (R.Ray). Odległość biegu: Arizona Diamondbacks (-1)
Kurs: 1.77
Washington Mystics @ Dallas Wings. Zwycięzca meczu po wszystkich dogrywkach: Washington Mystics
Kurs: 1.72
NRG vs OpTic. Match Result: Wygra OpTic
Kurs: 1.51˛
@6.89