Normalnie powinno być szybkie 3:0. Ale to jest mecz o nic praktycznie. Może jakieś tam miejsca 9-12 ale ja bym tego nie ruszał. Dzisiaj na Argentynie własnie w meczu o nic przegrałem tripla więc sam decyduj.Co myślicie o Włochy U21 siatka 3-0 ?
Czechów oglądałem w dwóch meczach i było mega słabo. Nie wiem jednakże jak sprawa wygląda u Włochów. Ktoś mógłby przybliżyć temat?
z 2-5, najs SimonaKonta
Teraz Simona pierwszy set @2,05 Uni Ładnie wyciągnęła z Pironkovą, lekkie value dla mnie
A co to jest 2.5h meczu w którym nie było wymian ????Nieźle leci ten Jarry, 2,5h z krawczukiem i na drugi dzien 4 setowka wygrana.
Dziękuję za opinię =)Normalnie powinno być szybkie 3:0. Ale to jest mecz o nic praktycznie. Może jakieś tam miejsca 9-12 ale ja bym tego nie ruszał. Dzisiaj na Argentynie własnie w meczu o nic przegrałem tripla więc sam decyduj.
http://www.giniko.com/watch.php?id=100Takie zadupie w Gruzji, że nawet na sportzone nie ma streama?
Niekoniecznie. Jeżeli Polacy zagrają na swoim poziomie to spokojnie win.Akurat wygrana Austriaków z Evandro i Andre nie można przeceniać, bo ta para brazylijska to gra czasami na takiej wyjebce, że szkoda oczów. W mojej ocenie nasi to wygrają.A w meczu Fijałków widzisz value czy niekoniecznie? ????
Pozostaje nie grać i tyle albo grać wszystko, każdy typ. Wtedy na pewno wyjdziesz na plus, bo patrząc na na same statystyki siatkówki plażowej, to nie pamiętam kiedy miałem jakiś miesiąc w plecy (mowa o miesiącach gdzie tych zawodów jest sporo). To, że ktoś gra wyrywkowo moje bety i przegrywa to ani mnie ani jego ani nikogo nie może dziwić. Jak ktoś ma pecha to może wybierając tylko poszczególne typy nawet serię kilkunastu wtop zaliczyć. Tak niestety bywa.***** to jest chore, gram z rogerem w pizde wszystko, nie gram to same winy, japierdole dość tego
Ekstra, dzięki
Ja pograłem pre. Ale teraz sytuacja jest trochę inna, bo Kuba straciła seta z Chinami i dzięki temu nasze chłopaki są już w półfinale, tylko od nich zależy na którym miejscu skończą grupę. Ale Fornal w wywiadzie dla siatka.org się wypowiedział, że oni na to nie patrzą i zbytnio się nie lubią z Persami, więc zamierzają wygrać bez względu na wyniki Kuba-Chiny.Polske w siate warto?