>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Co myślicie o Włochy U21 siatka 3-0 ?
Czechów oglądałem w dwóch meczach i było mega słabo. Nie wiem jednakże jak sprawa wygląda u Włochów. Ktoś mógłby przybliżyć temat?
Normalnie powinno być szybkie 3:0. Ale to jest mecz o nic praktycznie. Może jakieś tam miejsca 9-12 ale ja bym tego nie ruszał. Dzisiaj na Argentynie własnie w meczu o nic przegrałem tripla więc sam decyduj.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Dlatego albo grasz wszystkie albo żadnych. Ja też grałem tylko wybrane i tylko raz na jakiś czas był plus. A to jest mistrz, ma dobrą skuteczność więc trzeba cisnąć wszystko co podaje, nawet przy czerwonej taśmie niekiedy.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Normalnie powinno być szybkie 3:0. Ale to jest mecz o nic praktycznie. Może jakieś tam miejsca 9-12 ale ja bym tego nie ruszał. Dzisiaj na Argentynie własnie w meczu o nic przegrałem tripla więc sam decyduj.
Dziękuję za opinię =)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
A w meczu Fijałków widzisz value czy niekoniecznie? ????
Niekoniecznie. Jeżeli Polacy zagrają na swoim poziomie to spokojnie win.Akurat wygrana Austriaków z Evandro i Andre nie można przeceniać, bo ta para brazylijska to gra czasami na takiej wyjebce, że szkoda oczów. W mojej ocenie nasi to wygrają.
***** to jest chore, gram z rogerem w pizde wszystko, nie gram to same winy, japierdole dość tego
Pozostaje nie grać i tyle albo grać wszystko, każdy typ. Wtedy na pewno wyjdziesz na plus, bo patrząc na na same statystyki siatkówki plażowej, to nie pamiętam kiedy miałem jakiś miesiąc w plecy (mowa o miesiącach gdzie tych zawodów jest sporo). To, że ktoś gra wyrywkowo moje bety i przegrywa to ani mnie ani jego ani nikogo nie może dziwić. Jak ktoś ma pecha to może wybierając tylko poszczególne typy nawet serię kilkunastu wtop zaliczyć. Tak niestety bywa.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Polske w siate warto?
Ja pograłem pre. Ale teraz sytuacja jest trochę inna, bo Kuba straciła seta z Chinami i dzięki temu nasze chłopaki są już w półfinale, tylko od nich zależy na którym miejscu skończą grupę. Ale Fornal w wywiadzie dla siatka.org się wypowiedział, że oni na to nie patrzą i zbytnio się nie lubią z Persami, więc zamierzają wygrać bez względu na wyniki Kuba-Chiny.

Więc wg mnie warto ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom