>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ja już wiem dlaczego, ci Gruzini od miesiąca nie mogą strzelić gola. Jak się nawet nie oddaje strzału, to jak można zdobyć jakąś bramkę xd
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Czasami bramkarze serio wyciągają piłki nie do obrony ????
Bravo miał wczoraj 3x farta

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Ja już wiem dlaczego, ci Gruzini od miesiąca nie mogą strzelić gola. Jak się nawet nie oddaje strzału, to jak można zdobyć jakąś bramkę xd

Bravo miał wczoraj 3x farta
No akurat te piłki co miał Bravo do obrony nie były jakieś bardzo wymagające ^^ w ogóle po tym, jak Portugalczycy składali się do strzału było już widać, że to przekombinowane

5567 719

5567

Użytkownik
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Czasami bramkarze serio wyciągają piłki nie do obrony ????
Mocny strzał w boczna siatkę i może sobie wyczuwać. Żaden bramkarz tego nie obroni. O strzale w okienko juz nawet nie pisze, bo to oczywiste.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
tak żebym przypadkiem nie wygrał to plażówka znowu leży

21-19 3-0

pozostałe typy na plus.
Kairat 6-0
Slovan 1-4
A wiesz w czym jest problem. Przy swoich typach, możesz mieć pretensje jedynie do siebie. Przy pozostałych do wszystkich oprócz siebie. Jaki wniosek?

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
A wiesz w czym jest problem. Przy swoich typach, możesz mieć pretensje jedynie do siebie. Przy pozostałych do wszystkich oprócz siebie. Jaki wniosek?
nie graj innych ????
ale jak widzisz same plusy czyjeś, to walczymy w jednej drużynie, żeby oskubać buka, wchodzisz w typ i jest kicha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom