sliw4
Użytkownik
nip vs monkeys mapa 2 pierwsza krew 1 1.75 uni
league of legends
league of legends
Siedzi ???? overek jeszcze w grzeD.Minsk win 1poł. 4.60
masz stream do tego meczu? co dalres terazNiekoniecznie. Jeżeli Polacy zagrają na swoim poziomie to spokojnie win.Akurat wygrana Austriaków z Evandro i Andre nie można przeceniać, bo ta para brazylijska to gra czasami na takiej wyjebce, że szkoda oczów. W mojej ocenie nasi to wygrają.
Pozostaje nie grać i tyle albo grać wszystko, każdy typ. Wtedy na pewno wyjdziesz na plus, bo patrząc na na same statystyki siatkówki plażowej, to nie pamiętam kiedy miałem jakiś miesiąc w plecy (mowa o miesiącach gdzie tych zawodów jest sporo). To, że ktoś gra wyrywkowo moje bety i przegrywa to ani mnie ani jego ani nikogo nie może dziwić. Jak ktoś ma pecha to może wybierając tylko poszczególne typy nawet serię kilkunastu wtop zaliczyć. Tak niestety bywa.
O czym ty mówisz?Jaga karny
Nie trafili czy co tam się stało?Jaga karny
Obronił strzał brodaczaNie trafili czy co tam się stało?
Strzał jezusa obronił fartownie bramkarz, bo jakoś się tam odbiło mu od ręki i nóg. Ale wyczuł go dobrze.Nie trafili czy co tam się stało?
Bramkarz obronił w jakiś dziwaczny sposóbNie trafili czy co tam się stało?
mieli karnego i przestrzelili, Sheridan nie strzeliłO czym ty mówisz?
Sport Zone apka tam oglądam.masz stream do tego meczu? co dalres teraz
1-0D.Minsk win 1poł. 4.60
Jakby dobrze strzelił to bramkarz by nie obronił hehe. Nie ma obronionych karnych, sa tylko zle strzelone.Dobrze strzelił ale bramkarz obronił
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Czasami bramkarze serio wyciągają piłki nie do obrony ????Jakby dobrze strzelił to bramkarz by nie obronił hehe. Nie ma obronionych karnych, sa tylko zle strzelone.