>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ja Wam mówię na typach od Rogera jest jakaś klątwa, że jak on sam gra to wszystko wchodzi, a jak my śledzimy to wtopa, dlatego ja już jakiś czas temu odpuściłem, widzę 5 ✅ więc gram 6 typ a tam ⛔ i tak ze 3 razy miałem

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Czy 25 - letni Travaglia to jest talent na trawie i ja o czymś nie wiem? ???? Te kwalifikacje do Wimbledonu to mnie momentami przerażają. I nie wiem czy grać na żywo Polansky&#39;ego (mam go na kuponie pre) czy też sobie już darować tego dziada.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Porec Major - Mężczyźni

Doppler/Horst vs Samoilovs/Smedins 1 @ 2.70 Dafabet

Łotysze nie zachwycają. Zdecydowanie jak do tej pory to nie jest ich sezon. Przeciętna gra obarczona sporą ilością prostych błędów. Szczególnie Samoilovs mocno pod formą. Austriacy mają świetną zagrywkę, potrafią grać szybko. Mając swój dzień potrafią wygrywać z najlepszymi. Po takim kursie spróbuję, bo widzę spore szanse.

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
kiedyś ktoś tu pisał, że wypłaca z &quot;zakazanych&quot; owoców na skrilla, potem deponuje do sts albo lvbet(nie pamiętam) i następnie na konto bankowe, czy jest tu ta osoba? ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
kiedyś ktoś tu pisał, że wypłaca z &quot;zakazanych&quot; owoców na skrilla, potem deponuje do sts albo lvbet(nie pamiętam) i następnie na konto bankowe, czy jest tu ta osoba? ????
I potem na widelcu jest, jak wpłaca brudnym skrillem do legalnego buka ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Haase/Inglot - Peralta/Zeballos @1.50
Lindstedt/Qureshi - Dutra Silva/Lorenzi @1.30
Polska - Chiny @1.09

@2.12 iforBet

Polska to wiadomo na lajcie. A debel jeden i drugi ograny na trawie, przeciwnicy tak średnio bym powiedział.
✅

Tripel z środy - dopiero teraz Haase/Inglot skończyli grać przez te deszcze. Zamrożone pieniądze na 3 dni, ale ważne że siadło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom