Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ja Wam mówię na typach od Rogera jest jakaś klątwa, że jak on sam gra to wszystko wchodzi, a jak my śledzimy to wtopa, dlatego ja już jakiś czas temu odpuściłem, widzę 5 więc gram 6 typ a tam i tak ze 3 razy miałem
Czy 25 - letni Travaglia to jest talent na trawie i ja o czymś nie wiem? ???? Te kwalifikacje do Wimbledonu to mnie momentami przerażają. I nie wiem czy grać na żywo Polansky'ego (mam go na kuponie pre) czy też sobie już darować tego dziada.
Nie ma mowy i dobrym wyniku kiedy gra się tak słabo. Zagrywek to chyba z 10 jak nie więcej zepsutych. W ofensywie cały czas zachowawczo, bez mocy. Beznadziejny występ naszych i zasłużona przegrana.
W drugim secie w końcówce 2 super kontry to trzeba popajacować niestety.
Doppler/Horst vs Samoilovs/Smedins 1 @ 2.70 Dafabet
Łotysze nie zachwycają. Zdecydowanie jak do tej pory to nie jest ich sezon. Przeciętna gra obarczona sporą ilością prostych błędów. Szczególnie Samoilovs mocno pod formą. Austriacy mają świetną zagrywkę, potrafią grać szybko. Mając swój dzień potrafią wygrywać z najlepszymi. Po takim kursie spróbuję, bo widzę spore szanse.
kiedyś ktoś tu pisał, że wypłaca z "zakazanych" owoców na skrilla, potem deponuje do sts albo lvbet(nie pamiętam) i następnie na konto bankowe, czy jest tu ta osoba? ????
kiedyś ktoś tu pisał, że wypłaca z "zakazanych" owoców na skrilla, potem deponuje do sts albo lvbet(nie pamiętam) i następnie na konto bankowe, czy jest tu ta osoba? ????