Gospodarze grają bez najlepszego zawodnika i widziałeś,że handi w parę było -29 pkt.Filipiny w kosza tryb niepelnosprawny wlaczony po calosci 0-23 w kwarcie ktos musial grubo postawic handi
Codziennie czytam na forumku że to kraj cudów, nic mnie nie zaskoczy.53 pktow w 10min kwarcie stracic takie rzeczy tylko na filipinach
Co to za mecz, bo na livescore chyba nie ma?12-53 hahaha, bez jaj szkoda że streamu do tego nie ma.
Over po 1 połowie wyglądał słabo, a tu gładko będzie :grin:
Stary nawet jakby na wozkach grali to zeby 53 pkty w 10min kwarcie stracic to jest niemożliwe. Ustawily brudasy 1/2 a teraz handi chca pokryc przedmeczowe. W 4 kwarcie pewnie 10ma wygraja gospodarze bo nagle sobie przypomna jaj sie graGospodarze grają bez najlepszego zawodnika i widziałeś,że handi w parę było -29 pkt.
na livesports to masz tylko tą główną ligę na Filipinach. Jakiś puchar chyba. O 11 następny mecz jest. 53 pkt stracić w 10 min to naprawdę trzeba chcieć ????Co to za mecz, bo na livescore chyba nie ma?
No tak, żartuję przecież bo tu sodówka niektórym uderzaMam nadzieję, że wyczułeś ironię mimo wszystko - moje dwa ostatnie typy na forum kurs 2 lub więcej
O dziwo trafione.
Ok, już nie byłem pewien, czy do mnie nie pijesz - wielu osobom brakuje trochę luzu, szybkie napinki itpNo tak, żartuję przecież bo tu sodówka niektórym uderza
Tez to widzisz ze ustawione na 1/2 i 3 kwarta handi musieli pokryc ? Kiedys mialem identycznie w indonezji +30.5 pograne 1 polowa moi +15 a mecz przgrali 41 pktami bo 3 kwarta 9-45Wieczorem wrzucę boxscore'a z tego meczu, może znajdę tylko 3 kwarty. Ciekawe czy goście mieli 100% FG ????
Caruana wziął medicala więc odradzam stawiać teraz jak coś.. :-|Caruana 1. set @4.20 toto
Nic mi do tego.A ja uważam, że każdy niech gra co sobie chce i nic nikomu do tego. Ktoś chce grać taśmy po 1.05 to niech gra i co Wam do tego? Wasze pieniądze?
bez problemuSiatkówka plażowa - Porec Major - Kobiety
Sinisalo/Ahtiainen vs Matic/Milosevic 1 @ 4.10 Dafabet
Spore value. Na sam początek turnieju warto zagrać za kilka złotych.
Na pewno coś odpuścili tą 3 kwartę. Niedawno Filipiny ograły Myanmar 144-40 czy jakoś tak, i tam filipińczycy rzucili 44 pkt w 1 kwarcie. Ale tam Blatche sobie na palcach stając zbierał offensive rebounds i dobijał bo on 211cm a tamci środkowi z Myanmaru 187 i 195 chyba ????Tez to widzisz ze ustawione na 1/2 i 3 kwarta handi musieli pokryc ? Kiedys mialem identycznie w indonezji +30.5 pograne 1 polowa moi +15 a mecz przgrali 41 pktami bo 3 kwarta 9-45
Coż mogę rzec - Sport przez duże "S" :grin:na livesports to masz tylko tą główną ligę na Filipinach. Jakiś puchar chyba. O 11 następny mecz jest. 53 pkt stracić w 10 min to naprawdę trzeba chcieć ????