>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Gospodarze grają bez najlepszego zawodnika i widziałeś,że handi w parę było -29 pkt.
Stary nawet jakby na wozkach grali to zeby 53 pkty w 10min kwarcie stracic to jest niemożliwe. Ustawily brudasy 1/2 a teraz handi chca pokryc przedmeczowe. W 4 kwarcie pewnie 10ma wygraja gospodarze bo nagle sobie przypomna jaj sie gra

L 234

lalus85

Użytkownik
Najgorsze jest to ze czlowiek stawia ciezko zarobione pieniadze i taki cyrk sie dzieje . Nie wierze ze mecz jest czysty i dziwne ze buk twgo z live nie wyrzucil jeszcze

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A ja uważam, że każdy niech gra co sobie chce i nic nikomu do tego. Ktoś chce grać taśmy po 1.05 to niech gra i co Wam do tego? Wasze pieniądze?

D 0

dutra

Gość
A czy ktoś tu mówi po jakim kursie grać?
Jak już się wypowiadać to proszę się zapoznać z meritum

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
No tak, żartuję przecież bo tu sodówka niektórym uderza
Ok, już nie byłem pewien, czy do mnie nie pijesz - wielu osobom brakuje trochę luzu, szybkie napinki itp ;)

Starczy spamowania, trzeba przejrzeć ofertę - ale pamiętajcie, nic na siłę. Dziś oferta duża to łatwo wpaść na minę :p

L 234

lalus85

Użytkownik
Wieczorem wrzucę boxscore&#39;a z tego meczu, może znajdę tylko 3 kwarty. Ciekawe czy goście mieli 100% FG ????
Tez to widzisz ze ustawione na 1/2 i 3 kwarta handi musieli pokryc ? Kiedys mialem identycznie w indonezji +30.5 pograne 1 polowa moi +15 a mecz przgrali 41 pktami bo 3 kwarta 9-45

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
A ja uważam, że każdy niech gra co sobie chce i nic nikomu do tego. Ktoś chce grać taśmy po 1.05 to niech gra i co Wam do tego? Wasze pieniądze?
Nic mi do tego.
Ale jak ktoś wrzuca do taśmy typ o kursie 1.10 w dodatku nie mając pojęcia co gra, a później wyzywa drużynę/zawodnika przez cały mecz to jest to trochę żałosne, a trochę śmieszne.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tez to widzisz ze ustawione na 1/2 i 3 kwarta handi musieli pokryc ? Kiedys mialem identycznie w indonezji +30.5 pograne 1 polowa moi +15 a mecz przgrali 41 pktami bo 3 kwarta 9-45
Na pewno coś odpuścili tą 3 kwartę. Niedawno Filipiny ograły Myanmar 144-40 czy jakoś tak, i tam filipińczycy rzucili 44 pkt w 1 kwarcie. Ale tam Blatche sobie na palcach stając zbierał offensive rebounds i dobijał bo on 211cm a tamci środkowi z Myanmaru 187 i 195 chyba ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom