betrayal
Użytkownik
Zaraz trener dostanie sms od buka na co kasa jest postawiona, i powie im co mają dalej grać żeby hajs się zgadzałProwadza +15 a handi +17.5 na nich to nie jest normalne
Zaraz trener dostanie sms od buka na co kasa jest postawiona, i powie im co mają dalej grać żeby hajs się zgadzałProwadza +15 a handi +17.5 na nich to nie jest normalne
Ale to prokuratura jest i kara smierci jak dla mnieZaraz trener dostanie sms od buka na co kasa jest postawiona, i powie im co mają dalej grać żeby hajs się zgadzał
47-8Stawiam piwo temu który zgadnie DW na 3 kwartę :mrgreen:
takie to niefair a skorzystać to skorzystałeś? ????Ale to prokuratura jest i kara smierci jak dla mnie
10-10Stawiam piwo temu który zgadnie DW na 3 kwartę :mrgreen:
Na ustawkach można pięknie zarobić, tylko trzeba wiedzieć co grać.Gracie jakieś wynalazki z niższych lig i to w takich krajach które są skorumpowane i co drugi mecz ustawiony a później pretensje do świata. Tak samo jak ITF gdzie wszyscy wiedzą że są walki i będą a i tak ludzie grają i wtapiaja. Ostatnio ktoś podawał przykład singapurczyka co ustawial mecze na całym świecie i sam mówił ze filipiny Malezja Singapur to jedno wielkie bagno korupcyjne.
Ja o tym wiem tylko tu niektórzy grają wszystko jak leci często nie znając choćby jednego zawodnika z drużyny i liczą na szczęście ze wejdzie.Na ustawkach można pięknie zarobić, tylko trzeba wiedzieć co grać.
W itfach wałki? Poziom zawodników jacy tam grają jest tak tragiczny że lepiej nie gadać. To jest głównym powodem nieregularnej ich gry. Wczoraj w wimbledonie było widać jak goście z itfów grają. Własne podania na trawie do zera przegrywać to jest nie do pomyślenia.Gracie jakieś wynalazki z niższych lig i to w takich krajach które są skorumpowane i co drugi mecz ustawiony a później pretensje do świata. Tak samo jak ITF gdzie wszyscy wiedzą że są walki i będą a i tak ludzie grają i wtapiaja. Ostatnio ktoś podawał przykład singapurczyka co ustawial mecze na całym świecie i sam mówił ze filipiny Malezja Singapur to jedno wielkie bagno korupcyjne.
Sie znam to korzystamtakie to niefair a skorzystać to skorzystałeś? ????
a potem płaczesz że wałki i wysyłasz ludzi na szubienicę. que logica?Sie znam to korzystam
Odechcialo mi sie bukmacherki w tym momencie 1 kwarta 20-21 2ga 17-13 a 3cia 7-47 niech ktos prokuratura wezwie bo to chore jest
Chodzi mi o to ze w ITF jest multum ustawionych setów meczów. W samych turniejach w Polsce kilka było takich przypadków i można o tym poczytać. Bo jak ktoś ma grać dajmy na to pięć spotkań i za wygranie dostać 7 tys euro to jak za jeden mecz dostanie 5 to chyba wybór prosty. A jeżeli chodzi o poziom tych zawodników to nie ma co komentowaćW itfach wałki? Poziom zawodników jacy tam grają jest tak tragiczny że lepiej nie gadać. To jest głównym powodem nieregularnej ich gry. Wczoraj w wimbledonie było widać jak goście z itfów grają. Własne podania na trawie do zera przegrywać to jest nie do pomyślenia.
Nie będę wspominał o poziomie tych co typują itfy bo to muszą być prawdziwi fachowcy by się znać na tym bagnie