tomek80
Użytkownik
W 365, jest praktycznie full rynek na te mecze.2 mecze w tej lidze i scenariusz chyba identyczny w każdej kwarcie.
@up
lalus85 po ile i gdzie grałeś ht/ft ?
W 365, jest praktycznie full rynek na te mecze.2 mecze w tej lidze i scenariusz chyba identyczny w każdej kwarcie.
@up
Może z czasem zablokują rynki,dadzą wygraną i handi np.I buki tak się pozwolą ogrywać? Nie sądzę :-(
dziekiW 365, jest praktycznie full rynek na te mecze.
1xbet.com na 2/1 na unibet na 1 polowe2 mecze w tej lidze i scenariusz chyba identyczny w każdej kwarcie.
@up
mrożenie kasy ????Barty/Dellacqua + Matkowski/Mirnyi @2.0 za 500zł
Wiem wiem dzisiaj i tak juz nic nie pogram a meczyki wydaja mi sie w miare pewne ;Pmrożenie kasy ????
Cięzko mi w to uwierzyć. Korzystam z mega dokładnej aplikacji Weather Underground. Według mnie najbliższe okienko gdzie mogą spróbować to jutro o 15.W Eastbourne mają wznowić gry o 13.45.
Ja tam under nie ruszam,miałem brać over 160pkt....ale odpuszczę.Ale cichosza....wszyscy za firanki graja i wygrywaja i sie nie podziela... ????
@Tomek, Tam underek fajnie wyglada jak podgonia do 165.5 to mozna probowac u 165.5. W Eagles
e:164.5
e2: i 165.5 Kto moze, to niech probuje U 165.5 w Honh Kongu. Za stala stawke, nie all in