MŚ U-21 -
Siatkówka
USA -
Włochy over 3.5s @1.70
Turcja - Ukraina
over 3.5s @1.40
Kuba - Iran
over 3.5s @1.65
@3.92 iforBet
Młode Jankesy do tej pory bilans 0-9. Generalnie żadni z nich faworyci nie byli i zaskoczenia brakiem awansu nie ma, ale mimo wszystko, nie wygrać seta w grupie z Rosją, Kubą i Turcją to jednak trochę przesada. Było blisko kilka razy, ale jednak. I uważam, że dzisiaj to się zmieni. Włosi najpierw bęcki od Persów, później trochę postraszyli Argentynę i wygrali z Ukrainą 3:2, ale żadne z nich
orły i dzisiaj pewnie wygrają, ale nie 3:0. Oglądałem ich dwa ostatnie mecze i zdarzają im się przestoje. Oby dzisiaj też.
W tym meczu nie widzę innej opcji jak więcej niż 3 sety. Szukałem czegoś innego, patrzyłem na handicap ale ten over pasuje mi dużo bardziej. Ukraińcy jednak trochę słabo, oczekiwania były większe i walka o miejsca 9-12 to na pewno nie szczyt ich możliwości. 0:3 od Argentyny a później ostra jazda bez trzymanki z Iranem i Włochami. Turcy z kolei w pierwszym meczu mocno zaskoczyli, 3:0 z
USA robi wrażenie bez względu na to w jakiej formie chłopaki zza oceanu przylecieli do Czech. Jedni i drudzy mają momenty gdzie grają na wysokim poziomie ale też często zdarzają im się przestoje. Jak nic 4 albo 5 setów.
Tego meczu najbardziej się obawiam. Iran mocny, Kuba niby też. Iran bierze ten mecz wg mnie, natomiast kurs 1.22 do tego tripla mnie nie satysfakcjonuje. Dlaczego? Ano dlatego, że trzeba pamiętać, czym dla Kubańczyków są takie MŚ. Szansa na złapanie jakiegoś fajnego kontraktu w Europie i ucieczka od siebie z kraju. Może umiejętnościami do Persów nie doskoczą, ale serducho chłopaki zostawią na pewno - pytanie czy starczy na wygranie choćby jednego seta. Liczę, że tak.
Start o 12:30