>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Up, ja bilans 1/1, a na duzy plusik. Magia grania duzych kursow:, value, i ryzyka:pJeden dobry mecz, emocje, i kasa, a nie 50 meczykow po 1.2 jak beda grac panowie z porannej sesji Wimbledonu ???? Gdyby Regatas ogarnela to Ht, to bylo by mega, a tak zwrot.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Nie wiem czy się widzimy bo patrząc na prognozę pogody to dzisiaj w Londynie nie pogramy.
Typ który podałeś jest z Eastbourne a nie Londynu. Samego typu nie neguje bo wiadomo że to tenis kobiecy, ale pisanie że Barthel rozkręca się z meczu na mecz jest chyba nie na miejscu. W ostatnich 6 latach na trawie tylko dwa razy udało jej się przejść dwie rywalki w jednym turnieju. We wcześniejszych latach jeżeli już gdzieś w jednym miejscu wygrywała więcej niż dwa mecze to były to itfy albo kwalifikacje do Wimbledonu gdzie grała z rywalkami które dla Kuznetsovej byłyby zwykłymi kelnerkami.
Kuznetsova również na trawie nie błyszczy ale na pewno jeden dwa mecze zagra tutaj na maksa by przetrzeć się przed Wimbledonem, a to na Barthel powinno spokojnie wystarczyć

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Porec Major - Kobiety

Sinisalo/Ahtiainen vs Matic/Milosevic 1 @ 4.10 Dafabet

Spore value. Na sam początek turnieju warto zagrać za kilka złotych.

Otrzymane punkty reputacji: +1
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
MŚ U-21 - Siatkówka
USA - Włochy over 3.5s @1.70 ⛔
Turcja - Ukraina over 3.5s @1.40 ✅
Kuba - Iran over 3.5s @1.65 ✅
@3.92 iforBet
Młode Jankesy do tej pory bilans 0-9. Generalnie żadni z nich faworyci nie byli i zaskoczenia brakiem awansu nie ma, ale mimo wszystko, nie wygrać seta w grupie z Rosją, Kubą i Turcją to jednak trochę przesada. Było blisko kilka razy, ale jednak. I uważam, że dzisiaj to się zmieni. Włosi najpierw bęcki od Persów, później trochę postraszyli Argentynę i wygrali z Ukrainą 3:2, ale żadne z nich orły i dzisiaj pewnie wygrają, ale nie 3:0. Oglądałem ich dwa ostatnie mecze i zdarzają im się przestoje. Oby dzisiaj też.
W tym meczu nie widzę innej opcji jak więcej niż 3 sety. Szukałem czegoś innego, patrzyłem na handicap ale ten over pasuje mi dużo bardziej. Ukraińcy jednak trochę słabo, oczekiwania były większe i walka o miejsca 9-12 to na pewno nie szczyt ich możliwości. 0:3 od Argentyny a później ostra jazda bez trzymanki z Iranem i Włochami. Turcy z kolei w pierwszym meczu mocno zaskoczyli, 3:0 z USA robi wrażenie bez względu na to w jakiej formie chłopaki zza oceanu przylecieli do Czech. Jedni i drudzy mają momenty gdzie grają na wysokim poziomie ale też często zdarzają im się przestoje. Jak nic 4 albo 5 setów.
Tego meczu najbardziej się obawiam. Iran mocny, Kuba niby też. Iran bierze ten mecz wg mnie, natomiast kurs 1.22 do tego tripla mnie nie satysfakcjonuje. Dlaczego? Ano dlatego, że trzeba pamiętać, czym dla Kubańczyków są takie MŚ. Szansa na złapanie jakiegoś fajnego kontraktu w Europie i ucieczka od siebie z kraju. Może umiejętnościami do Persów nie doskoczą, ale serducho chłopaki zostawią na pewno - pytanie czy starczy na wygranie choćby jednego seta. Liczę, że tak.
Start o 12:30

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
W takim razie djokovic 2:0 BUKI CHYBA NA GŁOWĘ UPADŁY PRZECIEŻ TO NAJLEPSZY GRACZ A TAKIE KURSIWKO
Mam nadzieję, że wyczułeś ironię mimo wszystko - moje dwa ostatnie typy na forum kurs 2 lub więcej :cool:
O dziwo trafione.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom