>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Poczekam az San Martin rzuci w 3ciej kwarcie, kurs na Regatas pojdzie w gore z 1.8 na 1.95-2,i gram za 3 stawki na win Regatas. Jest value i trzeba korzystac ostro, najwyzej bede mial pare dni odpoczynku jak nie wejdzie.Odrobili 10 pkt, a wiec to tak jakby strzelic bramke w 45 minucie do przerwy. Jak Regatas zagra swoje i chce byc w finale to dzisiaj trzeba wygrac swoje i zrobic 3:1 w serii inaczej nie dadza rady.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
⛔⛔
To jest k*rwa jakiś dramat. Były chyba nawet strzały i wybuchy tylko trzeciej bramki nie było...
No obejrzałem całą drugą połowę i już miałem pisać, że to Avai było najbliżej zdobycia gola, ale w końcówce zrobił się kocioł ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Poczekam az San Martin rzuci w 3ciej kwarcie, kurs na Regatas pojdzie w gore z 1.8 na 1.95-2,i gram za 3 stawki na win Regatas. Jest value i trzeba korzystac ostro, najwyzej bede mial pare dni odpoczynku jak nie wejdzie.Odrobili 10 pkt, a wiec to tak jakby strzelic bramke w 45 minucie do przerwy. Jak Regatas zagra swoje i chce byc w finale to dzisiaj trzeba wygrac swoje i zrobic 3:1 w serii inaczej nie dadza rady.
Regatas dzisiaj to biorą w mojej ocenie. Co prawda nie oglądam spotkania live - śledzę jedynie statystyki, jednakże jestem przekonany, że San Martin nie pojedzie w 2. połowie na takiej skuteczności, na jakiej jechali na początku spotkania. Pod koszem także dość dobrze na papierze to wygląda, więc za 2 pkt przewaga Regatas. Myślę, że zrobią swoje.
Próbuję także za 2/3 stawki Regatas win @ 2,40

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dogrywka!!!!!ale mieli szanse na skonczenie tego przed czasem. Ta ostatnia akcja wogole nie przemyslana...trzeba bylo wyczekac do konca i probowac rzucic za 3 bijac San Martin ich wlasna bronia. Wielkie Brawa dla Regatas niezaleznie jak sie mecz skonczy. Cudowny comeback.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Rwgatas win @ 2.05 za 3 stawki!. Poszlo!!!
Regatas 85:80 San Martin ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ Az 4 minusy dam. Co za dogrywka, co za mecz, a ostatnia akcja pokazanie ze w finale bedzie walka do samego konca!!! Emoszyn wart nocnej sesji koszykowki!.Zasze trzeba grac do konca i nie rozliczac kuponow, chyba ze 20 pkt straty i minuta do konca.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Guaros -7,5 = normalna stawka
Wygrali, ale na farcie. Mieli już -15 pkt... ale nagle Trener wpuścił ławkę, która w ogóle przestała grać i zrobiło się +8... Brak słów i troszkę szkoda.⛔

Też się nad tym zastanawiałem. Całkiem korzystny kurs =)

Ze swojej strony proponuję jeszcze Arecibo -1,5 pkt @ 1,80
Wygrana bodajże 25+ pkt =&gt; lekko od początku do końca.✅

Regatas dzisiaj to biorą w mojej ocenie. Co prawda nie oglądam spotkania live - śledzę jedynie statystyki, jednakże jestem przekonany, że San Martin nie pojedzie w 2. połowie na takiej skuteczności, na jakiej jechali na początku spotkania. Pod koszem także dość dobrze na papierze to wygląda, więc za 2 pkt przewaga Regatas. Myślę, że zrobią swoje.

Próbuję także za 2/3 stawki Regatas win @ 2,40
Mocno szczęśliwie =&gt; nie grali na tyle lepiej, na ile ich było stać. Niemniej ✅

Bilans nocki:
3 x ✅
1 x ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom