ksznicz
Użytkownik
Próbuję jeszcze Regatas +9,5 HT @ 1,83
Próbuję jeszcze Regatas +9,5 HT @ 1,83
14:24... 0:11...zjeb..poczatek i to ostro.Regatas -1.5 1sza kwarta
@ 1.95 Za Stala stawke. Zaczyny spokojnie.
37:37... szlak by to, drugi zwrot w dniu. Jeden na Bouchard drugi tu. Regatas to bierze jak nic, San Martin juz mieknie.Regatas wygra HT @ 3.77. 0-8, juz gorzej byc nie moze. za Stala stawke.
Zaryzykuję i rozliczę, chociaż 3 bramki w 10 minut to nic trudnego :razz:To poprawiamy.
Avai under 2,5
Huracan - Belgrano under 2,5
2.34
No obejrzałem całą drugą połowę i już miałem pisać, że to Avai było najbliżej zdobycia gola, ale w końcówce zrobił się kocioł ????
To jest k*rwa jakiś dramat. Były chyba nawet strzały i wybuchy tylko trzeciej bramki nie było...
Jeszcze to co na końcu wyprawiał bramkarz Avai...No obejrzałem całą drugą połowę i już miałem pisać, że to Avai było najbliżej zdobycia gola, ale w końcówce zrobił się kocioł ????
Regatas dzisiaj to biorą w mojej ocenie. Co prawda nie oglądam spotkania live - śledzę jedynie statystyki, jednakże jestem przekonany, że San Martin nie pojedzie w 2. połowie na takiej skuteczności, na jakiej jechali na początku spotkania. Pod koszem także dość dobrze na papierze to wygląda, więc za 2 pkt przewaga Regatas. Myślę, że zrobią swoje.Poczekam az San Martin rzuci w 3ciej kwarcie, kurs na Regatas pojdzie w gore z 1.8 na 1.95-2,i gram za 3 stawki na win Regatas. Jest value i trzeba korzystac ostro, najwyzej bede mial pare dni odpoczynku jak nie wejdzie.Odrobili 10 pkt, a wiec to tak jakby strzelic bramke w 45 minucie do przerwy. Jak Regatas zagra swoje i chce byc w finale to dzisiaj trzeba wygrac swoje i zrobic 3:1 w serii inaczej nie dadza rady.
Nie przedawkuj chłopieRwgatas win @ 2.05 za 3 stawki!. Poszlo!!!
Włączyłem stream w 4. kwarcie XD Jest szansa, choć nadspodziewanie dobrze siedza trójki San Martin.Setenta dos Setenta!!!! 2 min do konca. Dawac Regatas!!!!! Oglada ktos czy tylko ja?
Poczekam az San Martin rzuci w 3ciej kwarcie, kurs na Regatas pojdzie w gore z 1.8 na 1.95-2,i gram za 3 stawki na win Regatas. Jest value i trzeba korzystac ostro, najwyzej bede mial pare dni odpoczynku jak nie wejdzie.Odrobili 10 pkt, a wiec to tak jakby strzelic bramke w 45 minucie do przerwy. Jak Regatas zagra swoje i chce byc w finale to dzisiaj trzeba wygrac swoje i zrobic 3:1 w serii inaczej nie dadza rady.
Regatas 85:80 San Martin Az 4 minusy dam. Co za dogrywka, co za mecz, a ostatnia akcja pokazanie ze w finale bedzie walka do samego konca!!! Emoszyn wart nocnej sesji koszykowki!.Zasze trzeba grac do konca i nie rozliczac kuponow, chyba ze 20 pkt straty i minuta do konca.Rwgatas win @ 2.05 za 3 stawki!. Poszlo!!!
Wygrali, ale na farcie. Mieli już -15 pkt... ale nagle Trener wpuścił ławkę, która w ogóle przestała grać i zrobiło się +8... Brak słów i troszkę szkoda.Guaros -7,5 = normalna stawka
Wygrana bodajże 25+ pkt => lekko od początku do końca.Też się nad tym zastanawiałem. Całkiem korzystny kurs =)
Ze swojej strony proponuję jeszcze Arecibo -1,5 pkt @ 1,80
Mocno szczęśliwie => nie grali na tyle lepiej, na ile ich było stać. NiemniejRegatas dzisiaj to biorą w mojej ocenie. Co prawda nie oglądam spotkania live - śledzę jedynie statystyki, jednakże jestem przekonany, że San Martin nie pojedzie w 2. połowie na takiej skuteczności, na jakiej jechali na początku spotkania. Pod koszem także dość dobrze na papierze to wygląda, więc za 2 pkt przewaga Regatas. Myślę, że zrobią swoje.
Próbuję także za 2/3 stawki Regatas win @ 2,40