>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Chicago Fire win 1.95 i over 1.5 gola 3.32 dafabet
Gospodarze od 26 minuty w oslabieniu po czerwonej kartce, przed meczem w mojej ocenie nie byli faworytem wiec tym bardziej w to ide. W zespole z chicago nikolic dobrze znany z legii oraz bastian wiec jest kto grac. Nikolic duzo strzela w ameryczce wiec sadze ze cos strzeli.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Portoryko!!!!! 172, tqm trzeba czekac na 1sza kwarte i grac undery. Linia poczatkowa 170, rzucili 172....a linia wiekszosc meczu 183-187

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Under 241.5 w GSW @ 1.86 5Dimes za 1.5 stawki.
To powinno byc apogeum.
Juz spada..jak podleci do 240-241 to warto pograc jak ktos przegapil.

Otrzymane punkty reputacji: +8
lobot 644

lobot

Użytkownik
Gospodarze od 26 minuty w oslabieniu po czerwonej kartce, przed meczem w mojej ocenie nie byli faworytem wiec tym bardziej w to ide. W zespole z chicago nikolic dobrze znany z legii oraz bastian wiec jest kto grac. Nikolic duzo strzela w ameryczce wiec sadze ze cos strzeli.
druga czerwona dla gospodarzy , musza wpakowac chociaz 1 bramke...

lobot 644

lobot

Użytkownik
ale patalachy. Poziom meczu jak widzew vs drwęca szkoda strzepic... ????
HEHE 2 POPRZECZKI no krew mnie zaleje zaraz

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Z tenisa 3:0 Murraya wydaje się aż nadto oczywiste.
Serio?
Dla mnie oczywiste jest, że Murray nie jest sobą a Kaczka jedzie jak T-34 z Moskwy do Berlina. Zobaczymy jak będzie, ale moim zdaniem młody seta bierze.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No to jestesmy na minus marze....Under 241.5 minus, za to under 253.5 plus. Szkoda tych dwoch trojek na koncu, a ladnie sie zapowiadalo eh.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Portoryko!!!!! 172, tqm trzeba czekac na 1sza kwarte i grac undery. Linia poczatkowa 170, rzucili 172....a linia wiekszosc meczu 183-187
Akurat w tym meczu tak wyszło. W dwóch pozostałych było na odwrót. Linie jeszcze wzrosły w drugich połowach i narzucali więcej. Wiec to nie jest taka oczywistość Atp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom