>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jak ktos moze, to polecam under 173.5 w Dominikanie. W meczu Caneros del este. Ja zagrac nie moge bo 5Dimes tego nie ma na live, ale 1xbet powinien miec. Za stala stawke warto sprobowac under. 81 do przerwy, 92 do konca....
89:79...168, jak ktos pogral to gratulacje.

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
W Quebradillas mozna sie czaic na under. Wczoraj sie wyrzucali, buki linie zawyzyli z 169.5 na 170.5 Warto pograc w pre, a na live przywalic za 2 stale czy jak tam gracie jak bedzie w okolicach 180+ jak wczoraj. Wczoraj rzucili 54 w 1szej kwarcie a i tak linie ledwo przekroczyli, linia wyjsciowa 169, a rzucili 176. 7 pkt roznicy, a linie przez caly czas na live w 185+ granicach.

lobot 644

lobot

Użytkownik
W Quadrillas mozna sie czaic na under. Wczoraj sie wyrzucali, buki linie zawyzyli z 169.5 na 170.5 Warto pograc w pre, a na live przywalic za 2 stale czy jak tam gracie jak bedzie w okolicach 180+ jak wczoraj.
Widząc co tam się działo w 1 kwarcie, to ja tego syfu nie dotykam :grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
185.5 za 2 stale stawki!
@Up, nie ma streama do tego.
@ Down, ciekawa opcja, ale ryzykowna. bo zakladam ze niep owinni pokryc nawet wyjsciowej lini tzn 170.5. Juz leci w dol linia ale zobaczymy.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Tak wogole, ktos cos na dzisiaj z tenisa?
Wawrinka - 1.5 seta
Wawrinka - 4.5 gema
Ja gram to. Zastanawiam się nad overem gemowym u andersona i cilicia, ale linia nawet spora, moze byc na styk.

Otrzymane punkty reputacji: +11
piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Tak wogole, ktos cos na dzisiaj z tenisa? ijak przemyslenia na gsw vs cavs? Ktos jakis dobry stream ma?
Z tenisa 3:0 Murraya wydaje się aż nadto oczywiste, do tego może trochę sentyment przeze mnie przemawia, bo od pamiętnego półfinału z Nadalem na AO &#39;09, kiedy to pierwszy raz w dłuższym wymiarze czasowym oglądałem mecz tenisowy i się zajawiłem i mu kibicowałem, ale win Verdasco wydaje się łakomym kąskiem ;) No i kurs na Andersona coś wysoki, ale tego meczu narazie nie wiem, jak ugryźć ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom