Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie śmieje się tylko poważnie pytam ;p ostatnio byłem mega zły, że óni nie wystawił oferty live na serbskiego kosza... W pre była linia 152.5 i nie zaryzykowalem...
Flyquest przegrywa 1 mape, może ogarnie 2 kolejne. 2 infernale z tymi postaciami jakie mieli były overpower.
edit: a Phoenix1 dostaja backdora i tez przegrywaja, jesli ktos to gral to sorry
Jak ktos moze, to polecam under 173.5 w Dominikanie. W meczu Caneros del este. Ja zagrac nie moge bo 5Dimes tego nie ma na live, ale 1xbet powinien miec. Za stala stawke warto sprobowac under. 81 do przerwy, 92 do konca....
Jak ktos moze, to polecam under 173.5 w Dominikanie. W meczu Caneros del este. Ja zagrac nie moge bo 5Dimes tego nie ma na live, ale 1xbet powinien miec. Za stala stawke warto sprobowac under. 81 do przerwy, 92 do konca....