>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Tym co nie myślą, to na pewno.
ja się przyznaję, że wczoraj za drobne pograłem na Sevastową, ale za drobne bo kursy mi śmierdziały, a o tej Martic wiem niewiele. Natomiast po tym co wczoraj pokazała to w życiu bym dzisiaj przeciwko Niej nie zagrał

seba6 533

seba6

Użytkownik
Martic tylko na chwile od garow odeszla z pomyslem &quot;a zagram sobie w paryzu&quot;. I juz ponad tydzien te gary stoja :d

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
ale naprawde WTA to jest komedia ze kobieta która gra po itf nagle jedzie kazdego na wielkim szlemie
to nie jest tak do końca, bo to jest zawodniczka, która wraca po kontuzji. Ona była w TOP 50, gdyby nie kontuzja mogłaby być jeszcze wyżej. Była już w 4 rundzie RG, była w 3 rundzie Wimbla. Grała w finale turnieju WTA.

Oczywiście jeśli ogra Switolinę to będą to jaja, bo Ukrainka obecnie to ścisły TOP w damskich rozgrywkach.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Najbardziej to śmieszą mnie te dyskusje z sędziami o dany ślad. Kto grał kiedykolwiek na mączce to wie, że tam jest sytuacja oczywiste. Jak zmieścisz między ślad a linię choćby zapałkę to piłka jest autowa, jeśli nie - piłka jest dobra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom