>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
To zacytuj mnie jak to często sie chwale, tylko nie pisz, ze Ci się nie chce... ;) .

Na przełomie ostatnich 3 dni miałeś 2 takie wpisy. Człowieku jesteś jedynym tutaj z takimi wpisami i pewnie bym milczał, gdybyś podawał dużo typów/kilka typów/jakiekolwiek typy. Fakt jest taki, że nie podajesz nic, czy dlatego, że nie chcesz, czy dlatego, że nie potrafisz to już mnie nie obchodzi. Skoro cieszy Cię jak inni wygrywają to czemu stary, jestem na tym forum pół roku i nie widziałem ani jednego Twojego typu. Ty nie podasz typu, bo jeszcze nie wejdzie i wtedy uznamy, że jednak nie jesteś turbo typer co się tapla w $$ :cool:

Wiadomo, że wielu osobom jakiś typ nie siada i uważam że ogromny nietaktem jest Twoje zachowanie, a im dłużej drążysz temat, tym większej wątpliwości poddajesz tą swoją dojrzałość.

Kończąc temat ????

Nie pozdrawiam

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Przypominam wszystkim zainteresowanym, że istnieje taka opcja na forum że można kogoś nie widzieć. Po prostu posty danej osoby są schowane.
Instrukcja obsługi:
1.Panel użytkownika
2. Trzecia kolumna od góry
3.&quot;Edytuj Listę Ignorowanych&quot;
4. I wpisujesz login swojego ulubieńca w wolne pole.
Dziękuje, pozdrawiam.

piotrex007 110,6K

piotrex007

Użytkownik
Pisałeś tu komuś, żeby Ci pokazał, gdzie tak się chwalisz wygranymi kuponami bez ich pisania wcześniej i zbyt pewnie podchodząc do tematu stwierdziłeś, że nie będzie się mu chciało szukać, ja znalazłem chwilę i proszę bardzo, tu parę &quot;kwiatków&quot;. I od razu uprzedzając jakiś hejt z Twej strony, to nie jest tak, że jesteś wolnym człowiekiem i możesz robić sobie co chcesz, bo obowiązuje tu coś takiego jak regulamin, szczególnie w tym dziale, a pisząc tyle postów po fakcie, ile to nie wygrałeś, czy jakich typów nie trafiłeś, jest właśnie jawnym jego łamaniem, bo tu się podaje typy grane na żywo, a nie pisze &quot;dobrze, że wynik taki czy taki, bo akurat minutę wcześniej złapałem świetny kurs&quot;...

Ale nastukały punktów. Złapałem Sun over 81,5 w 2 kwarcie chyba, a tu 102 porobiły.
Bogdanovic co mi overa uratował :grin:
Ward wygral w 8 rundzie przed czasem. Jestem swiezo po walce. Niestety...pomimo, ze typowalem Warda, to musze napisać, iż wygrał on dzieki ciosom nielegalnym (poniżej pasa),
haha, korki mi siadly, a Polska do 80min. miała ich dokladnie 0 :grin:
Wczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +25
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Aaa czyli typy też będziecie usuwać? ???? CLG win @1.75
P.S.
Brawo dla tego moderatora, który resztę postów nie na temat ignoruje ????

5567 719

5567

Użytkownik
Na przełomie ostatnich 3 dni miałeś 2 takie wpisy. Człowieku jesteś jedynym tutaj z takimi wpisami i pewnie bym milczał, gdybyś podawał dużo typów/kilka typów/jakiekolwiek typy. Fakt jest taki, że nie podajesz nic, czy dlatego, że nie chcesz, czy dlatego, że nie potrafisz to już mnie nie obchodzi. Skoro cieszy Cię jak inni wygrywają to czemu stary, jestem na tym forum pół roku i nie widziałem ani jednego Twojego typu. Ty nie podasz typu, bo jeszcze nie wejdzie i wtedy uznamy, że jednak nie jesteś turbo typer co się tapla w $$ :cool:

Wiadomo, że wielu osobom jakiś typ nie siada i uważam że ogromny nietaktem jest Twoje zachowanie, a im dłużej drążysz temat, tym większej wątpliwości poddajesz tą swoją dojrzałość.

Kończąc temat ????

Nie pozdrawiam
Na przelomi 2 dni 2 wpisy, a pewnie ze 2 tyg. żadnego, ale przeciez co chwila sie chwale :grin: Nie podaje żadnych typów? Wlasnie chyba 2 dni temu, czy 3, to swój ostatni typ tu podalem. Sprawdź sobie a potem pisz.

Ja juz wyjasnilem dlaczego nie podaje tu regularnie typów, nie będę sie powtrzac w nieskończoność i kończę temat, co by modzi nie mieli za dużo do kasowania.

Dla tych co piszą, ze mam 15 lat mam tylko do powiedzenia tyle, ze macie racje. :grin: Mozna? Mozna. Glos widze zabierają tylko wtapiacze w tej sprawie, bo tak jak mowie, reszta ma to w d. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom