To zacytuj mnie jak to często sie chwale, tylko nie pisz, ze Ci się nie chce... .
Faworyt w przewadze 2 zawodników nie dał radySol De America 2,40
2 czerwa dla przeciwnika
Ale nastukały punktów. Złapałem Sun over 81,5 w 2 kwarcie chyba, a tu 102 porobiły.
Bogdanovic co mi overa uratował :grin:
Ward wygral w 8 rundzie przed czasem. Jestem swiezo po walce. Niestety...pomimo, ze typowalem Warda, to musze napisać, iż wygrał on dzieki ciosom nielegalnym (poniżej pasa),
haha, korki mi siadly, a Polska do 80min. miała ich dokladnie 0 :grin:
Wczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:
Na przelomi 2 dni 2 wpisy, a pewnie ze 2 tyg. żadnego, ale przeciez co chwila sie chwale :grin: Nie podaje żadnych typów? Wlasnie chyba 2 dni temu, czy 3, to swój ostatni typ tu podalem. Sprawdź sobie a potem pisz.Na przełomie ostatnich 3 dni miałeś 2 takie wpisy. Człowieku jesteś jedynym tutaj z takimi wpisami i pewnie bym milczał, gdybyś podawał dużo typów/kilka typów/jakiekolwiek typy. Fakt jest taki, że nie podajesz nic, czy dlatego, że nie chcesz, czy dlatego, że nie potrafisz to już mnie nie obchodzi. Skoro cieszy Cię jak inni wygrywają to czemu stary, jestem na tym forum pół roku i nie widziałem ani jednego Twojego typu. Ty nie podasz typu, bo jeszcze nie wejdzie i wtedy uznamy, że jednak nie jesteś turbo typer co się tapla w $$
Wiadomo, że wielu osobom jakiś typ nie siada i uważam że ogromny nietaktem jest Twoje zachowanie, a im dłużej drążysz temat, tym większej wątpliwości poddajesz tą swoją dojrzałość.
Kończąc temat ????
Nie pozdrawiam
Siemka ej ti pi! Super dzień u mnie, sporo sianka wpadlo. Wiem, ze jesteś normalny i Cie to ucieszy! Udanej nocki życzę ???????? heheSiemandero!
jakas kpina te clg...
0:0Fuerza-Deportivo
Kurs 3,20, remis.