Wrzuciłbyś choć raz coś tutaj, a nie tylko chwalisz się jaki to nie jesteś zarobiony...Mi over 2,5 w całym meczu kończył grubasa, a na live jeszcze na korkach dorobilem, takze ten... :razz: Wczesniej Dimitrov i Zverev wygrali w bolach, wiec tu juz dobrze, ze bez emocji bylo :]
Amen.To elegancko, u mnie też dobry plus, Muller wygrał, Lopez wygrał, over 4,5 w Portugalii siadł, handi -2,5 nie pykło, a mogło być cudnie, ale nie można być pazernym :razz:
Otóż to ????Amen.
Tyle co Lopez i Muller dali zarobić ostatnio to głowa mała. Jutro też jest dzień ????
W.sumie to ty też dałeś, dzięki!Otóż to ????
Ale po co wrzucać, skoro nawet jak podam cos, to i tak piszecie dalej, ze nic nie podaje? Skoro bez różnicy to szkoda mi klawiatury...Wrzuciłbyś choć raz coś tutaj, a nie tylko chwalisz się jaki to nie jesteś zarobiony...
To ja się przyznam po meczu, że zagrałem DW 4:2 dla Portugalii za 5 tysięcy.Mi over 2,5 w całym meczu kończył grubasa, a na live jeszcze na korkach dorobilem, takze ten... :razz: Wczesniej Dimitrov i Zverev wygrali w bolach, wiec tu juz dobrze, ze bez emocji bylo :]
stary jeśli masz tu konto od 2009 i 556 reputy to znaczy, że ***** podajeszAle po co wrzucać, skoro nawet jak podam cos, to i tak piszecie dalej, ze nic nie podaje? Skoro bez różnicy to szkoda mi klawiatury...
No i nie chwale się, chciałem tylko zaprzeczyć, ze forumek potopiony :]
A przyznawaj sie do czego Ci się podoba. Ja nie mam problemu z tym co ludzie tu wypisują, a do mnie zaraz stado hien sie rzuca :grin:To ja się przyznam po meczu, że zagrałem DW 4:2 dla Portugalii za 5 tysięcy.
Weź stary nie bądź śmieszny. Kolejny raz po fakcie piszesz ile to nie zarobiłeś, albo jaki to Ci grubas nie wszedł. Albo podawaj typy jak wszyscy i je rozliczaj jak wszyscy, albo zamilcz. Prawdopodobnie ściemniasz, ale nie to jest ważne. Ważne jest to, że z tego co kojarzę to tutaj mamy się wymieniać typami, a nie się przechwalać i wkuchwiać ludzi którym na przykład coś nie weszło. Rozumiem, że masz kompleksy, ale nie to jest miejsce aby je sobie zaspokajać.
niby taki dojrzały, ale dowartościować się musi pisząc co chwilę tutaj ile to nie wygrał, zaprzeczasz sam sobieA przyznawaj sie do czego Ci się podoba. Ja nie mam problemu z tym co ludzie tu wypisują, a do mnie zaraz stado hien sie rzuca :grin:
Będę pisał co mi się podoba, będę dawal typy lub nie dawal, nikt mi nie będzie pisał czy mam zamilczeć itd., tak jak i ja nikomu nie rozkazuje
Ja siedzę w tym biznesie od bardzo dawna i nie pobieram od nikogo z forum typów, jestem zdany tylko i wyłącznie na siebie i dobrze mi z tym. Siedzę tutaj tylko dlatego, ze lubie w trakcie spotkań poczytać co inni sadza na temat danego spotkania i ewentualnie powymieniać kulturalnie poglądy. Żadne reputki itd. mnie naprawde nie interesują. Mam swoje lata i nawet take cos jest dla mnie zabawne. Mam nadzieje, ze zrozumiałeś co napisałem. Pozdrawiam i życzę samych plusikow.
Czerwono i niestetyCabintelly 1x kurs 1,7
Na 8 domowych spotkań przegrali tylko 2. Przeciwnicy Wexford na 8 wyjazdów 1 remis i 7 porażek. Dla odważnych wygrana gospodarzy
4-0 i 4-1, leciutkoDundalk 1,43
Shamrock 1,64
AKO 2,35
Luzik, fajnie, że ktoś korzysta i zarabia, bo gramy w jednej drużynie ????W.sumie to ty też dałeś, dzięki!