774 betrayal Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2381 Ugra Stasiek tego seta czy kontrować Murray 3-0 ? Kliknij aby rozwinąć... Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podana
Ugra Stasiek tego seta czy kontrować Murray 3-0 ? Kliknij aby rozwinąć... Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podana
A 97 analyst Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2382 Murray Win @ 2,10 Kliknij aby rozwinąć... Ty oglądasz mecz czy poleciałeś po kursie ?
719 5567 Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2383 Spoko, ja też czekałem na finał Rafa-Nadal, zobaczymy, ale obaj coś słabo wyglądają. E: No i brejk do zera Kliknij aby rozwinąć... O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin:
Spoko, ja też czekałem na finał Rafa-Nadal, zobaczymy, ale obaj coś słabo wyglądają. E: No i brejk do zera Kliknij aby rozwinąć... O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin:
296 kapel Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2384 Harrisony ???? Brawo! Co za fajna historia, finał szlema Harrison/Venus v Gonzalez/Young. Nikt z tej czwórki nie zagrał dalej jak w ćwierćfinale debla na szlemach I tutaj wyjątkiem Gonzalez, bo reszta we French Open maks 2R ????
Harrisony ???? Brawo! Co za fajna historia, finał szlema Harrison/Venus v Gonzalez/Young. Nikt z tej czwórki nie zagrał dalej jak w ćwierćfinale debla na szlemach I tutaj wyjątkiem Gonzalez, bo reszta we French Open maks 2R ????
1,3K filipek1996 Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2386 O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin: Kliknij aby rozwinąć... Haha, Rafa-Stachu :grin:
O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin: Kliknij aby rozwinąć... Haha, Rafa-Stachu :grin:
8,3K rambo131 Forum VIP Czerwiec 9, 2017 #2387 Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podana Kliknij aby rozwinąć... Generalnie to mam over 39,5 ale myślę że siądzie po tie'u w 1 secie.
Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podana Kliknij aby rozwinąć... Generalnie to mam over 39,5 ale myślę że siądzie po tie'u w 1 secie.
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2388 O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin: Kliknij aby rozwinąć... Haha, i zarobek pewny - REMIS
O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin: Kliknij aby rozwinąć... Haha, i zarobek pewny - REMIS
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2389 Ty oglądasz mecz czy poleciałeś po kursie ? Kliknij aby rozwinąć... ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla Szwajcara
Ty oglądasz mecz czy poleciałeś po kursie ? Kliknij aby rozwinąć... ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla Szwajcara
296 kapel Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2390 Wawrinka Dw3-1 @2.50 1xBet Za 50e Jak nie przydarzy mu się kontuzja głowy jak w 1 secie to myślę powinno wejść.
Wawrinka Dw3-1 @2.50 1xBet Za 50e Jak nie przydarzy mu się kontuzja głowy jak w 1 secie to myślę powinno wejść.
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2392 ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla Szwajcara Kliknij aby rozwinąć... Murek z Japońcem tez przespał seta a co było później to każdy wie. Każdy wynik jest możliwy w tym meczu.
ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla Szwajcara Kliknij aby rozwinąć... Murek z Japońcem tez przespał seta a co było później to każdy wie. Każdy wynik jest możliwy w tym meczu.
6,7K rodzyn7 Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2393 Murray @ 2.65 Sts Dla mnie oczywista oczywistość. Szanujcie zdanie innych, każdy stawia Kliknij aby rozwinąć... Ty chyba bardzo nie lubisz Stana. ????
Murray @ 2.65 Sts Dla mnie oczywista oczywistość. Szanujcie zdanie innych, każdy stawia Kliknij aby rozwinąć... Ty chyba bardzo nie lubisz Stana. ????
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Czerwiec 9, 2017 #2394 over 39,5 to był chyba najlepszy wybór na ten mecz ????
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2395 Ale gem, bierzesz go Stasiek! Andy zaczął szukać winerów i widać efekt...
6,7K rodzyn7 Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2396 Nie, dlaczego? Lubie go jak na niego stawiam Kliknij aby rozwinąć... Najpierw ameba Cilić, teraz baardzo słaby w tym turnieju Murray. Nie widzę w tym żadnej logiki po prostu. ????
Nie, dlaczego? Lubie go jak na niego stawiam Kliknij aby rozwinąć... Najpierw ameba Cilić, teraz baardzo słaby w tym turnieju Murray. Nie widzę w tym żadnej logiki po prostu. ????
8,3K rambo131 Forum VIP Czerwiec 9, 2017 #2398 rudy już zjechał hehe Kliknij aby rozwinąć... haha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komedia
rudy już zjechał hehe Kliknij aby rozwinąć... haha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komedia
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2399 rudy już zjechał hehe Kliknij aby rozwinąć... Ma problem, bo zamiast przespać całego seta to zawalił połowę 2 i połowę 3...
rudy już zjechał hehe Kliknij aby rozwinąć... Ma problem, bo zamiast przespać całego seta to zawalił połowę 2 i połowę 3...
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 9, 2017 #2400 haha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komedia Kliknij aby rozwinąć... myślę, że Szkot spokojnie 6 gemów w tym meczu jeszcze ugra
haha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komedia Kliknij aby rozwinąć... myślę, że Szkot spokojnie 6 gemów w tym meczu jeszcze ugra