betrayal
Użytkownik
Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podanaUgra Stasiek tego seta czy kontrować Murray 3-0 ?
Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podanaUgra Stasiek tego seta czy kontrować Murray 3-0 ?
Ty oglądasz mecz czy poleciałeś po kursie ?Murray Win @ 2,10
O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin:Spoko, ja też czekałem na finał Rafa-Nadal, zobaczymy, ale obaj coś słabo wyglądają.
E: No i brejk do zera
Wawrinka 2 set 2.05
Haha, Rafa-Stachu :grin:O Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin:
Generalnie to mam over 39,5 ale myślę że siądzie po tie'u w 1 secie.Mówiłem że siądzie, łatwa kasa na tacy podana
Haha, i zarobek pewny - REMISO Panie, ja tez chciałbym zobaczyć taki final. Mysle, ze poziom byłby kosmiczny, może nawet najlepszy mecz na mączce ever :grin:
ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla SzwajcaraTy oglądasz mecz czy poleciałeś po kursie ?
Murek z Japońcem tez przespał seta a co było później to każdy wie. Każdy wynik jest możliwy w tym meczu.ten bet ma sens bo jeśli będzie 5 setów to Szkot kondycyjnie znacznie przewyższa Stasia, ale mam nadzieję, że skończy się w 4 dla Szwajcara
Ty chyba bardzo nie lubisz Stana. ????Murray @ 2.65 Sts
Dla mnie oczywista oczywistość. Szanujcie zdanie innych, każdy stawia
Najpierw ameba Cilić, teraz baardzo słaby w tym turnieju Murray. Nie widzę w tym żadnej logiki po prostu. ????Nie, dlaczego? Lubie go jak na niego stawiam
haha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komediarudy już zjechał hehe
Ma problem, bo zamiast przespać całego seta to zawalił połowę 2 i połowę 3...rudy już zjechał hehe
myślę, że Szkot spokojnie 6 gemów w tym meczu jeszcze ugrahaha jak przy 13 gemach i 4 setach nie wejdzie 39,5 to komedia