marcinmotyl
Użytkownik
Te rzuty wolne to faktycznie jak na podworku5 sek zostało piłke wybije jakiś z Meralco które prowadzi 89-88 pod nogi Smitha z TNT, przejmuje ją Castro który jest faulowany i ma 2 ft(10/12 w tym meczu) rzuca 1/2 i mamy OT.
Te rzuty wolne to faktycznie jak na podworku5 sek zostało piłke wybije jakiś z Meralco które prowadzi 89-88 pod nogi Smitha z TNT, przejmuje ją Castro który jest faulowany i ma 2 ft(10/12 w tym meczu) rzuca 1/2 i mamy OT.
Skąd taka złośliwość ?Jeszcze Rudy wygra ten mecz i zamknie mordy szczekaczom, tego Wam zycze ????
oby taj był w tym secie ????over to myślę, że możemy zaraz księgować :razz:
Moze gruba kasa w grze..Skąd taka złośliwość ?
nie wiem jak u Ciebie i w Twoim otoczeniu, ale u mnie to mordę ma tylko mój piesJeszcze Rudy wygra ten mecz i zamknie mordy szczekaczom, tego Wam zycze ????
oczywiste ze bedzieTomek80 oglądasz filipiny? hahah, jakie jaja w końcówce.
To co z tym tenisem będzie tam ten over 39,5 pany?
Nie mam szacunku dla takich ludzi, a niestety jest tutaj na forum ich pelnoSkąd taka złośliwość ?
Mnie w dziale tenis prawie zagryźli jak napisałem, że gram na Murraya :grin:Nie mam szacunku dla takich ludzi, a niestety jest tutaj na forum ich pelno
Chłop gra na 70% możliwości, jak włączył drugi bieg to zrobił 6-0, a ludzie tutaj próbują nie wiadomo czego.Co ten Stasiek.. Jakby był głową w chmurach. Takie proste błędy i złe decyzje czasem robi..
z takim ultradefensywnym grajkiem jak Szkot to trzeba się nieźle namęczyć, żeby skończyć wymianę, to oczywiste że Stasiek musi dużo ryzykować, a wtedy pojawiają się błędyCo ten Stasiek.. Jakby był głową w chmurach. Takie proste błędy i złe decyzje czasem robi..
Kocham tą ligę, pobrałem kurs z kosmosu w pre na Meralco po 3,60,zamknąłem i kontra po 3,60 na Tnt :]
xD2 bieg hahaha dobre