>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Po jakiego wala rozgrywa sie takie smieszne mecze jak ten w Melbourn. Brazylia v Argentyna w Australii? Szopka dla aborygenow by wykupili 95tys biletow. Zero zaangazowania z obu stron, tylko sie chlopy namecza biegajac, dodatkowo ryzykuja kontuzje, sedzia za uja nie chce wyciagac kartek jakby sparingi to nie byly mecze pilkarskie tylko treningi. Gosc z lokcia dostaje w dynke, musza go zniesc na noszach, a sedzia nawet faulu nie gwizdnal ???? bo to sparing. Przerwa w grze od 87 do 91 minuty a ten nawet 1 minuty dodatkowo do +3 nie doliczyl. Moze sie czepiam ale smiesza mnie takie mecze.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Po jakiego wala rozgrywa sie takie smieszne mecze jak ten w Melbourn. Brazylia v Argentyna w Australii? Szopka dla aborygenow by wykupili 95tys biletow. Zero zaangazowania z obu stron, tylko sie chlopy namecza biegajac, dodatkowo ryzykuja kontuzje, sedzia za uja nie chce wyciagac kartek jakby sparingi to nie byly mecze pilkarskie tylko treningi. Gosc z lokcia dostaje w dynke, musza go zniesc na noszach, a sedzia nawet faulu nie gwizdnal ???? bo to sparing. Przerwa w grze od 87 do 91 minuty a ten nawet 1 minuty dodatkowo do +3 nie doliczyl. Moze sie czepiam ale smiesza mnie takie mecze.
Takie same przemyślenia mnie naszły podczas oglądania tego &quot;widowiska&quot;...

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Wawrinka już się nie podniesie, ale to dobrze, jak tu ktoś wcześniej wspomniał #NaRaka ???? ???? ???? Murray szybkie 3:0, a Wawrinka rak
Jak tak się skończy tzw 3;0 to buki będą tak zarobione, że chyba promocjami zaczną sypać ????

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Aż się rozesmialem
Dokladnie, czemu jak komus albo jakies druzynie nie wyjdzie to wychodza takie smaczki w ich strone? Rozumiem emocje po przegranej kasie ale bez przesady, kazdy moze miec gorsze/lepsze zagranie a takie wyzywanie jest nie tyle co dziecinne co chamskie.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Chyba tylko po to żeby Żewłakow miał robote ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Dokladnie, czemu jak komus albo jakies druzynie nie wyjdzie to wychodza takie smaczki w ich strone? Rozumiem emocje po przegranej kasie ale bez przesady, kazdy moze miec gorsze/lepsze zagranie a takie wyzywanie jest nie tyle co dziecinne co chamskie.
Wawrinka był pewniakiem (poszło dużo kasy), serwował na seta, w TB też miał setową ale przegrał - frustracja :grin:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A propos meczu w Melbourne, gdybym miał operatora, który wystawiłby kursy na over/under słupków/poprzeczek to w tym meczu można było na tym nieźle zarobić ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
choć Wawrinka zaczął teraz psuć to muszę spróbować

Piękny tenis vs Pasywny Cieć 1 @ 3.0
Ale argument, pierwszy raz go oglądasz czy o co chodzi?
Granie czegokolwiek na tym etapie to hazard i tyle, ja pobrałem andiego, ale obrażanie rudego nie ma sensu ;)

S 245

sparks88

Użytkownik
To wiele wyjaśnia, dlaczego bukmacherzy nie są biedni ????
Ludzie chyba tak prędko się nie zmienią...

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Ale argument, pierwszy raz go oglądasz czy o co chodzi?
Granie czegokolwiek na tym etapie to hazard i tyle, ja pobrałem andiego, ale obrażanie rudego nie ma sensu ;)
Prawie nigdy nie gram live bo uważam, że nie posiadając bardzo dużej wiedzy na temat danej dyscypliny to czysty hazard. Mój główny bet na ten mecz w pre to był over. Rzuciłem kilka zł na Wawrinkę bo jest lepszym tenisistą i technicznie wciąga Andiego nosem. Nie podoba mi się gra Andiego i jestem raczej przeciwnikiem takiego stylu gry. Jeśli zagrałeś na Szkota to fajnie, jak wygrasz to będę się cieszyć, ale bez obrazy, jak przegrasz to będę się cieszyć znacznie bardziej i nie chodzi tu o $$.

To są tylko moje opinie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom