filipek1996
Użytkownik
Haha, jak są tu jacyś gracze, którzy mają steama to macie grę, może ktoś skorzysta ????
IVELG-ACQF5-4A5G3 Beast Blaster STEAM CD-KEY GLOBAL
IVELG-ACQF5-4A5G3 Beast Blaster STEAM CD-KEY GLOBAL
a co do obrażania to bez przesady pisanie "cieć" to nie jest jakaś okrutna obelga, ja nie piszę po 10 razy, że ktoś ma raka tego czy tamtego jak niektórzy to tutaj robiąale obrażanie rudego nie ma sensu
musisz obejrzeć i samemu ocenić, tu może stać się wszystko, ja trochę $$ wyłożyłem przed chwilą że Staś to wygraUgra Stasiek tego seta czy kontrować Murray 3-0 ?
Spoko, ja też czekałem na finał Rafa-Nadal, zobaczymy, ale obaj coś słabo wyglądają.a co do obrażania to bez przesady pisanie "cieć" to nie jest jakaś okrutna obelga, ja nie piszę po 10 razy, że ktoś ma raka tego czy tamtego jak niektórzy to tutaj robią
reasumując, zachowujesz się jak gówniarz ale to normalne tutaja co do obrażania to bez przesady pisanie "cieć" to nie jest jakaś okrutna obelga, ja nie piszę po 10 razy, że ktoś ma raka tego czy tamtego jak niektórzy to tutaj robią
trochę zerkam 1 okiem na tą patologię. Widać, że obie ekipy trenowały wolne pod okiem specjalistów Andre Drummonda i DeAndre Jordana ????
jak uważasz, swojej opinii na temat stylu gry Murraya nie zmienię:reasumując, zachowujesz się jak gówniarz ale to normalne tutaj
Meralco,może fizycznie padnie,bo grają 7 zawodników.trochę zerkam 1 okiem na tą patologię. Widać, że obie ekipy trenowały wolne pod okiem specjalistów Andre Drummonda i DeAndre Jordana ????