>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Słowenia - Korea, pograłem under 181,5
Już dzwoniłem do księgowej czy aby nie śpi przy 14-11 w czwartym secie i oczywiście jest już 14 - 19
LOL

drexler 570

drexler

Użytkownik
Po rozgrzewce już widać że Haddad Maia będzie zabijać serwisy Errani;) Tak mi się przynajmniej wydaje, z tego co widziałem.
E: Brazylijka wyglada bardzo dobrze póki co. Errani już połamana łatwo.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
biedna ta Errani, 3 punkty zdobyć na 5 gemów, trochę drętwo, szkoda że za późno się kapnąłem i nie pograłem tego meczu

drexler 570

drexler

Użytkownik
biedna ta Errani, 3 punkty zdobyć na 5 gemów, trochę drętwo, szkoda że za późno się kapnąłem i nie pograłem tego meczu
Oby tylko nie skreczowała bo póki co nie ma gry i nie bardzo widać czym Errani mogłaby się przeciwstawić tak grającej Brazylijce.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Erani - Maia
30 lat 20 lat
164 cm 185 cm
12 900 000 $ 200 000 $
Jakie to ma znaczenie? Oglądasz ten mecz? Wyrównał sie troszkę przez to, że Brazylijka się rozluźniła lekko i popełniła kilka prostych błędów ale ja tu dalej nie widzę czym Errani mogła by to wygrać....Do tego już połamana na początku drugiego seta..To tylko kobiety ale grosza na Errani bym nie postawił.

Otrzymane punkty reputacji: +2
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Czekając na RG
Argentyna over 1.5 gola @ 2.28
Gra Mutant, Di Maria, Dybala, a w Brazylii bez Davida Luiza i Thiago Silvy,a na bramce Weverton który nawet w brazylijskim Macae siedzi na ławce.
EDIT: Przepraszam Silva jednak gra. Nie gra Marcelo i Dani Alves, Czyli i tak obrona w mocnym osłabieniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom