Kurs już zbityA co sadzicie o Chan/Chingis ?
na deblu się nie znam zbytnio, ale na tą parę jest masówka z tego co widzę, kurs spadł z 1.90 do 1.65, czyli lepiej tego nie ruszać, taka moja opiniaA co sadzicie o Chan/Chingis ?
Haddad Maia 2-0 1.83 ????
on chyba trafił w spojenie, może nie wiedzieli jak to policzyć :razz:Na 1xbet jest zakład na słupki i poprzeczki, a z tego co oglądałem to Di Maria chyba strzelił w słupek, a na stronie w statystykach dalej jest 0:0 i można postawić na over 0.5. Tylko po fakcie się pewnie jakoś z tego wytłumaczą, że chyba lepiej nie ryzykować kasy :/
Ja bym wolał postawić na over 4,5 seta.Wawrinka 3-0 3.80
Ja myślę że będzie jak z Dołgopołovem. Wyrównane sety ale wszystkie weźmie StasiekJa bym wolał postawić na over 4,5 seta.
Sam pograłem Wawrinkę, ale to będzie wyrównany mecz.
Andy nie jest Dolgopovem i nie da się zdominować w kluczowych momentach...ale liczę że jednego seta prześpi jak np. z Japońcem i będzie z górki.Ja myślę że będzie jak z Dołgopołovem. Wyrównane sety ale wszystkie weźmie Stasiek
życzę Staśkowi zwycięstwa z całego serca, nawet 3:0 i nie zarobię, ale nie zapominaj, że Murray to jest mistrz gry defensywnej i w przeciwieństwie do Ukraińca Andy pobiegnie do wszystkiego, a to oznacza, że Wawrinka będzie musiał bardziej ryzykować, a wtedy mogą pojawić się błędy, a wraz z nimi frustracjaJa myślę że będzie jak z Dołgopołovem. Wyrównane sety ale wszystkie weźmie Stasiek