>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
owen930 414

owen930

Użytkownik
Na 1xbet jest zakład na słupki i poprzeczki, a z tego co oglądałem to Di Maria chyba strzelił w słupek, a na stronie w statystykach dalej jest 0:0 i można postawić na over 0.5. Tylko po fakcie się pewnie jakoś z tego wytłumaczą, że chyba lepiej nie ryzykować kasy :/

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Na 1xbet jest zakład na słupki i poprzeczki, a z tego co oglądałem to Di Maria chyba strzelił w słupek, a na stronie w statystykach dalej jest 0:0 i można postawić na over 0.5. Tylko po fakcie się pewnie jakoś z tego wytłumaczą, że chyba lepiej nie ryzykować kasy :/
on chyba trafił w spojenie, może nie wiedzieli jak to policzyć :razz:

owen930 414

owen930

Użytkownik
&quot;Słupki oraz poprzeczki. Uwzględniają się tylko trafienia w poprzeczki oraz słupki po których piłka pozostaje w grzę (dotknął zawodnika, sędziego, drugi słupek lub poprzeczkę). Słupek oraz poprzeczka nie liczą się: przed trafieniem piłki w słupek lub poprzeczkę gra została przerwana; po trafieniu w poprzeczkę lub słupek piłka wyszła za linię końcową lub boczną lub trafiła do siatki (padła bramka). &quot;
Dobra już wiadomo czemu, po słupku na aut wyszło :/

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Ja myślę że będzie jak z Dołgopołovem. Wyrównane sety ale wszystkie weźmie Stasiek
Andy nie jest Dolgopovem i nie da się zdominować w kluczowych momentach...ale liczę że jednego seta prześpi jak np. z Japońcem i będzie z górki.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Ja myślę że będzie jak z Dołgopołovem. Wyrównane sety ale wszystkie weźmie Stasiek
życzę Staśkowi zwycięstwa z całego serca, nawet 3:0 i nie zarobię, ale nie zapominaj, że Murray to jest mistrz gry defensywnej i w przeciwieństwie do Ukraińca Andy pobiegnie do wszystkiego, a to oznacza, że Wawrinka będzie musiał bardziej ryzykować, a wtedy mogą pojawić się błędy, a wraz z nimi frustracja

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom