arass1
Użytkownik
Na stronie TVP Sport jest transmisja.ktos z linkiem do Brazylii- Argentyny?
Na stronie TVP Sport jest transmisja.ktos z linkiem do Brazylii- Argentyny?
ja za granica obecnie i wlasnie nie dziala mi TVP sport :-(Na stronie TVP Sport jest transmisja.
Proszę ????ktos z linkiem do Brazylii- Argentyny?
http://wizja.tv/watch.php?id=93ja za granica obecnie i wlasnie nie dziala mi TVP sport :-(
smiem watpic zeby skonczylo sie na 0:0, zobaczymy jak w 2 polowie to pojdzie i mozna ladowac w over 0,5Bramek w tym meczu Arg : Bra to chyba nie uświadczymy ????
Jakoś mi się nie podoba na razie ten mecz ???? Jakby nie Melbourne to dałbym sobie spokój ????Bramek w tym meczu Arg : Bra to chyba nie uświadczymy ????
Mi tam gra Argentyny sie podoba, u Brazylii zdecydowanie gorzej to wygladaWięcej przypadku niż dobrej gry. Widać że chłopaki już na wakacjach
Jesli nic sie nie zmieni w grze Brazylijczykow to jedyna szansa na over jest ze strony Argentyny... zobaczymy jak to bedzie :grin:Teraz już mam wrażenie, że poleci over 2,5 w drugiej połowie.
Haddad Maia @1.68 / Óni polecam
Nie ma tematu Bol, to może opiszę krótko: Errani to bez wątpienia jedna z lepszych tenisistek na mączce, ale... swego czasu. Sprawia wrażenie jakby granica 30 lat ją uwsteczniła, dobieganie do dropshotów oraz poruszanie się po korcie sprawia jej dość duży problem. To już nie jest ten sam bekhend i forehand co kiedyś, a Brazylijka? Wiadomo, młodość, ograna na mączce. Mam nadzieję, że dziś rozstrzela Włoszkę.
Wypełnione, trzeba wspierać rodzimą gospodarkę i polskich rolników, a nie pośredników ch... wie skąd, tylko lokalnych w tym wypadku przedsiębiorczych producentów ???? Poza tym to nie polski wynalazek, wystarczy popatrzeć, że dobrze to funkcjonuje na południu i zachodzie Europy. Akurat w tym przypadku można od nich brać przykład. PozdrawiamSorry za spam, ale niech modzi wybaczą offtop dla starej gwardii.
https://www.interankiety.pl/i/J0yQQQ10
sprzedaż bezpośrednia, czyli ktoś jakiś rolnik sobie wytwarza marchewki i je sprzedaje na targu, sąsiadowi, chodzi od drzwi do drzwi itp
zapłacę reputą i w niedzielę peffką na żużel ????