>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dzięki Mistrzu =)
nie wejdzie....chamstwo nie z tej ziemi...
1sza kwarta 36 pkt
2ga kwarta 27
3 kwarta 30
Zeby uwalic under potrzeba 46... a robia 51....zal. Swiat zszedl na psy, dla kasy sie zrobi wszystko, nawet ustawi mecz. No nic, trzeba isc dalej, ale smiech ze qwa faulowac pare razy na minute do konca. Jak juz pisalem ostatnio, to typowa lewacka mentalnosc takich klubow.Mogli faulowac przeciez jeszcze na 16 sek do konca....16+ pkt straty, to prawie punkt na sekunde. Dlaczego wtedy nie faulowali a faulowali przy 50 sekundach? a bo juz kazda linia na live uwalona to juz nie potrzeba.Tak czy inaczej wole grac undery, bo na patologiach mozna zarabiac, tutaj akurat patologia do potegi. Na overki nie ma sie co lapac, nie w takich czasach gdzie pieniadz rzadzi.
⛔ ⛔ ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +6
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Włączył im się NBA mode. Żebym na bet365 pograł to bym zamykał... niemniej - wskazanie dobre i tak dziękuję =)
Wlasnie gdzie mozna tak fajnie zamykac kuponiki jak to bylo w 365? Teraz gram na Uni i tam nie ma takiej opcji, a kilka razy by sie przydalo

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dawałem typ na brak większości dla partii konserwatywnej w UK po 2,10, za chwilę kurs skoczył na 2,60. Pograł ktoś? Ja zaladowalem grubo i myślę,że wejdzie ,właśnie się kursy odwróciły.

Otrzymane punkty reputacji: +7
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tak zeby zagadac...
USA vs Trynidad
przed meczem 1,12. a do przerwy po 0 i kurs 1,4 opinie??
w pre zanizone kursy...ze juz nie wspomne ze 1.4 to jest zanizony kurs, a jeszcze marza....
edit: W meksyku w niecale 6 min 42 punkty :p portoryko, Filipiny czy nawet NBA to sie moze schowac ???? srednio 7 pkt na minute:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom