>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Po opisie rozumiem, że na pierwszą też można próbować?
Można, ale jeżeli miałbym wybierać między overpassem i trainem, to większe szanse oczywiście dawałbym na trainie (ich picku). Dla tych, którzy się boją to mogą obejrzeć właśnie pierwszą mapę i zobaczyć jak się prezentują obydwie drużyny. Jak na pierwszej mapie będzie widać, że G2 gra na odjebsie to ja sobie dołożę jeszcze na VP win 2 mape. Oczywiście nie bierzcie tego jako peffke i must-win VP, bo może być tak, że chujowo grające G2 wygra z Virtusami 2-0, ale kurs 3.30 na win na trainie dla mnie jest warty gry.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Zobaczcie na to z drugiej strony...Nadal rozegrał w tym roku na mączce 23 mecze. Wygrał 22 z nich, a przegrał z Thiem w Rzymie. Wcześniej wygrał z Thiemem w Barcelonie i Madrycie po 2:0. No jak dla mnie Nadal jest takim koniem w tym roku, że nie ma opcji, aby przegrał z nim drugi mecz z rzędu. Mnie osobiście to 1,23 zaskoczyło. Spodziewałem się max 1,15 na Hiszpania. No moje przeczucie mi mówi, że Thiem jutro tego nie wygra za cholere.
Kurs musi być taki po tym jak Thiem ograł Nadala w Rzymie(ten mecz dla mnie to żaden wyznacznik) i w RG łatwo 3-0 Djokovica(też się tym nie sugeruję bo Nadal z tak grającym Djokovicem straciłby maks 2 gemy w każdym secie) Dla mnie to tez jest lokata. Thiem jest świetny ale Nadal w takiej formie jest nieosiągalny dla reszty.Ja grałem wczoraj Nadala w finale nawet po 1,30 i wygraną turnieju po 1,50.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Jeszcze nizszy na Halep?
Ja innego wyniku niz 2:0 nie widze mimo ze to wta
Spodziewałem się wyższego na Halep.Ona już trochę sfatygowana tym turniejem a Ostapenko jak trafia to jest groźna dla każdej i widać,że brak doświadczenia jej nie usztywnia, gra swoje. Wygra pewnie Halep ale kurs chyba nie warty ryzyka..Dziś przed półfinałami był 1,75 na wygranie RG...1,25x1,28 wychodzi 1,6.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Spodziewałem się wyższego na Halep.Ona już trochę sfatygowana tym turniejem a Ostapenko jak trafia to jest groźna dla każdej i widać,że brak doświadczenia jej nie usztywnia, gra swoje. Wygra pewnie Halep ale kurs chyba nie warty ryzyka..Dziś przed półfinałami był 1,75 na wygranie RG...1,25x1,28 wychodzi 1,6.
Ostapenko trafia jedna , a pozniej 2 nie. Halep nie bedzie jej balonikow puszczala jak Wozniacka albo Baczynski zeby mogla sobie tak latwo nawalac. Ja widze tutaj takie 6:3 6:3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom