>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Nie no, w nocy tutaj to jest jakiś festiwal szuryzmu. Mi to nie przeszkadza, gadajcie sobie co chcecie, póki nie muszę Was oglądać, ale warto by było, aby admin wyczyścił ten spam ;)

L 234

lalus85

Użytkownik
W tym roku w akademickich tez gral polski center w finale i dzieki niemu Gonzaga polegla sromotnie ...taki talent prosto z Torunia

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nie no, w nocy tutaj to jest jakiś festiwal szuryzmu. Mi to nie przeszkadza, gadajcie sobie co chcecie, póki nie muszę Was oglądać, ale warto by było, aby admin wyczyścił ten spam ;)
Gośćiu wyczyścić w pierwszej kolejności to powinien twój wpis, gdzie obraziłeś ponad połowę naszego narodu.
E:
Działa Wam stream? Mi coś zwiesiło.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
ale odjazd Bostonu 18-2, to juz norma w tej serii ze jest jakis wysoki run... Krol 4 kwarty zaczyna show.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
co trafia Olynyk to glowa mala a ja zawsze z niego sobie posmie**ujki robilem hehe
Wizards bez ławki, starterzy zajechani . tak sie nie da grac

L 234

lalus85

Użytkownik
Boualem w tenisa ostatnio zostala zniesiona pare razy przez amatorki , a dzisiaj leje jak chce Imanishi ...tenis babski to jeszcze gorzej jak nba trafic

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Almagro, Nicolas - Seppi, Andreas 1 1,50
Bursaspor - Besiktas JK 2 1,19
FC Chelsea - Watford FC 1 1,22
Boston Celtics - Washington Wizards 1 1,46

ako. 3.18
✅

najlepsza seria w tym roku. super sie ogladalo wszystkie mecze. Boston lepszy ale Wizards nie ma sie czego wstydzic i tak duzo osiagneli. Zeby nie felerne game 2 gdzie zmarnowali ogromna szanse moze to oni by awansowali.

5567 719

5567

Użytkownik
Dobra Panowie, koniec żartów. Za ponad godzinkę wjeżdżają prawdziwe sporty i golimy frajerów (buki), jak to Janusz &quot;Wójt&quot; Wójcik mawia ;]
Tzn. ja to pcham się i tu i tu, choć widzę, że obydwa meczyki równocześnie dziś startują, ale co tam, damy rade ^^. Boston w meczach u siebie z Wizards sporo rzucali i myślę, że dziś też porzucają i drugi z rzędu tak underowy mecz się nie przytrafi jak ten w Waszyngtonie. U siebie jednak grają trochę inaczej. Z drugiej strony G7, więc handi na drużynę u mnie odpada. Na pewno bede gral u/o na live tak jak wczoraj, a teraz pokminie chwile czy pre coś zapodać.
No i ten tego... Wszelkie overy siedzą jak szpak na czereśni. Kto oglądał mecze w Bostonie to mógł się tego spodziewać. Mam nadzieje, ze ktos sie zasugerował wczesniej tymi postatmi, choć wątpie, bo widzialem, ze wjezdzaliscie w undery jak poj..... Pingwiny też wygrana, więc buki znowu śpią w kurniku. ????

#LOLynyk ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
na dzis polecam murraya..broni pkt z finalu mysle ze zepnie sie i pojedzie 2 0...do tego warto na dogu ruszyc socka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom