opensparviere
Użytkownik
Nie no, w nocy tutaj to jest jakiś festiwal szuryzmu. Mi to nie przeszkadza, gadajcie sobie co chcecie, póki nie muszę Was oglądać, ale warto by było, aby admin wyczyścił ten spam
Gośćiu wyczyścić w pierwszej kolejności to powinien twój wpis, gdzie obraziłeś ponad połowę naszego narodu.Nie no, w nocy tutaj to jest jakiś festiwal szuryzmu. Mi to nie przeszkadza, gadajcie sobie co chcecie, póki nie muszę Was oglądać, ale warto by było, aby admin wyczyścił ten spam
Washington Wizards @2.75
BaH - Miałem tego nie grać, ale warto spróbować.
Olynyk zawsze rzucał ok za 3 jak na centra więc nie rozumiem zależności.Olynyk za 3 rzuca to wizards nie zasluguja na awans
Almagro, Nicolas - Seppi, Andreas 1 1,50
Bursaspor - Besiktas JK 2 1,19
FC Chelsea - Watford FC 1 1,22
Boston Celtics - Washington Wizards 1 1,46
ako. 3.18
Dobra Panowie, koniec żartów. Za ponad godzinkę wjeżdżają prawdziwe sporty i golimy frajerów (buki), jak to Janusz "Wójt" Wójcik mawia ;]
No i ten tego... Wszelkie overy siedzą jak szpak na czereśni. Kto oglądał mecze w Bostonie to mógł się tego spodziewać. Mam nadzieje, ze ktos sie zasugerował wczesniej tymi postatmi, choć wątpie, bo widzialem, ze wjezdzaliscie w undery jak poj..... Pingwiny też wygrana, więc buki znowu śpią w kurniku. ????Tzn. ja to pcham się i tu i tu, choć widzę, że obydwa meczyki równocześnie dziś startują, ale co tam, damy rade ^^. Boston w meczach u siebie z Wizards sporo rzucali i myślę, że dziś też porzucają i drugi z rzędu tak underowy mecz się nie przytrafi jak ten w Waszyngtonie. U siebie jednak grają trochę inaczej. Z drugiej strony G7, więc handi na drużynę u mnie odpada. Na pewno bede gral u/o na live tak jak wczoraj, a teraz pokminie chwile czy pre coś zapodać.
Też tak uważam ????na dzis polecam murraya..broni pkt z finalu mysle ze zepnie sie i pojedzie 2 0...do tego warto na dogu ruszyc socka